Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novopečeni milijarder zatrpan bračnim ponudama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da se čuda ipak događaju dokaz je student iz Moldavije. Do prije neki dan zarađivao je 150 eura na mjesec, a sada je od ujaka naslijedio nevjerojatnih 950 milijuna eura. Iznos je to jednak godišnjem proračunu te zemlje. Odjednom su ga počeli opsjedati prijatelji koji se nadaju kojem euru, ali i djevojke u lovu na 'dobru priliku'.

31-godišnjem studentu novinarstva iz moldavskog gradića Komrat - Sergeju Sudevu život se preko noći preokrenuo naglavačke. Šokirao se kada su mu na vrata pokucali odvjetnici i priopćili da je od ujaka naslijedio bogatstvo od 950 milijuna eura. Postao je i glavni dioničar njemačke banke te vlasnik sve pokretne i nepokretne imovine preminulog ujaka, uključujući basnoslovno vrijedan nakit i vile u Njemačkoj, Italiji i Francuskoj.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin novi sukob na pomolu? Institut za rat upozorava: Rusi se pripremaju za rat protiv još jedne zemlje? Pristupnice; ilustracija Pristupnica za EU Nada umire zadnja: ''Ako postanemo dio obitelji europskih zemalja, moći ćemo brže završiti rat''

Naslijeđeni iznos ravan je godišnjem proračunu Moldavije. Sergej je sada i najbogatiji čovjek u toj siromašnoj zemlji gdje je prosječna mjesečna plaća 270 eura, a on sam zarađivao je 150 eura.

Ujaka je pronašao preko interneta prije 10 godina i posalo mu e-mail. On mu je odgovorio i pozvao da ga posjeti, priredio mu je svečanu dobrodošlicu i kasnije slao novac.

Stanovnici Komrata, gradića koji broji oko 25 tisuća stanovnika, poludjeli su za Sergejem, osobito djevojke u lovu na bogatog supruga.

Svi mu sada žele biti najbolji prijatelji, dok lokalne dužnosnike zanima hoće li dio bogatstva donirati rodnom gradu. Skromni student kaže kako će usprkos bogatstvu nastaviti studij.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene