Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanski fizičar i kozmolog Stephen Hawking utješio je fanove boy benda One Direction, koji nikako da prežale odlazak pjevača Zayna Malika iz grupe.


Fanovima slomljenih srdaca savjetovao je da prate teorijsku fiziku jer bi, kako je kazao, Malik mogao i dalje biti s bendom u drugom svemiru.

Vezani članci Gusti dim nadvio se nad dijelove Australije (Foto: AFP) - 1 Gusti dim nadvio se nad Sydneyjem, u zgradama se oglasili protupožarni alarmi Slika nije dostupna Slavni fizičar je zabrinut: 'Ljudska bića nastavljaju biti glupo agresivna'

Slavni fizičar putem holograma je sudjelovao na jednom skupu u sydneyskoj operi i odgovarao na pitanja o svom životu i radu. U jednom trenutku prekinut je pitanjem o sudbini One Directiona.

"Konačno jedno pitanje o nečem stvarno važnom", rekao je Hawking i izazvao grohotan smijeh publike.

Slavni fizičar je zabrinut: 'Ljudska bića nastavljaju biti glupo agresivna'

"Moj savjet bilo kojoj neutješnoj djevojčici je da obrati pažnju na proučavanje teorijske fizike jer će jednog dana možda biti dokaza o tomu da postoji nekoliko svemira", odgovorio je Hawking.

"Nije nemoguće da negdje izvan našeg svemira postoji još jedan i da je u tom svemiru Zayn i dalje član One Directiona", rekao je proslavljeni autor "Kratke povijesti vremena" koji već pola stoljeća, suprotno svim prognozama, živi s amiotrofičnom lateralnom sklerozom.

Malik je prošli mjesec, nakon pet godina uzastopnih turneja, napustio bend objasnivši da želi živjeti normalnim životom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook