Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U RECIKLAŽNOM DVORIŠTU

Novi dokazi u istrazi nestanka Ane Walshe? Istražitelji pronašli vreće, sjekiricu, pilu i tepih umrljan krvlju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki policajci koji istražuju nestanak Ane Walshe u reciklažnom dvorištu pronašli su vreće za smeće umrljane krvlju, sjekiricu, pilu, tepih i iskorištena sredstva za čišćenje.

U reciklažnom dvorištu američkoga grada Peabodyja pronađene su vreće za smeće umrljane krvlju, sjekirica, pila, tepih i iskorištena sredstva za čišćenje, navodno povezani s nestankom Ane Walshe, koja je podrijetlom iz Srbije, otkrili su izvori iz policije za WBZ-TV.

Međutim, glasnogovornik okružnog tužioca Michaela Morrisseyja nije želio potvrditi pronalazak.

"Pretraga koja je jučer obavljena sjeverno od Bostona rezultirala je pronalaskom više predmeta koji se procesuiraju i testiraju kako bi se utvrdilo radi li se o dokazima vezanim za ovu istragu", rekao je glasnogovornik David Traub, izvijestio je CBS.

Pročitajte i ovo Ilustracija sve više na respiratoru Stigli najnoviji podaci o koroni, ugledni epidemiolog za DNEVNIK.hr: "Ne bi me čudilo da dođe do blagog porasta umrlih"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PODACI DZS-A i EUROSTATA U godinu dana podivljale cijene nekretnina u Hrvatskoj: Pogledajte u kojim su zemljama kvadrati pojeftinili

Policajci su s psima pretražili spomenuto područje s ciljem da pronađu nešto vezano za nestanak 39-godišnje Ane Walshe, koja je posljednji put viđena živa 1. siječnja nakon novogodišnje večere sa svojim suprugom i prijateljem.

Njezin muž je 47-godišnji Brian Walshe, koji je trenutačno u pritvoru zbog laganja policiji i koji je glavni osumnjičenik u istrazi.

Tužitelji tvrde da je u podrumu njihova doma pronađen krvav nož i da je Brian Walshe navodno nakon njezina nestanka potrošio 450 dolara na sredstva za čišćenje. Njegov je automobil zaplijenjen i postoje dokazi da je nedavno temeljito očišćen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene