Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Branila ga je

Otkriveno pismo nestale Srpkinje: Ana Walshe pisala je o suprugovim navikama iz prošlosti

Ana i Brian Walshe
Ana i Brian Walshe Foto: Twitter
Mediji su došli u posjed pisma koje je Ana Walshe napisala sucu federalnog suda u slučaju svojeg supruga Briana, koji se sada smatra glavnim sumnjivcem u slučaju njezina nestanka.

Kada je Brian Walshe optužen za prijevaru, njegova supruga Ana, koja je nestala 1. siječnja 2023., očajnički ga je branila u pismu koje je poslala federalnom sucu.

Majka troje djece podrijetlom iz Srbije nestala je na Novu godinu, a njezin suprug glavni je osumnjičeni. Jedan od glavnih dokaza zbog kojih se sumnja da bi on mogao biti umiješan jest nanogvica koju je morao nositi u sklopu odsluženja kazne zbog prodaje krivotvorene slike umjetnika Andyja Warhola. 

Brian, koji inače živi u Bostonu, sliku je prodao čovjeku iz Los Angelesa, zbog čega je njegov slučaj završio na federalnom sudu i to ga je dodatno zakompliciralo. Ana je tada pisala kako je on okrenuo novi list i kako je njihova obitelj prošla teška razdoblja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Cure jezivi detalji "Kako se riješiti tijela žene od 52 kilograma": Istražitelji otkrili što je pretraživao muž nestale Srpkinje

"Tijekom ovih osam mjesec naša je obitelj mogla biti zajedno tijekom mnogih prekretnica: naš najmlađi sin napunio je godinu, naš srednji sin počeo je govoriti, a naš najstariji sin, koji je tek krenuo u vrtić kad smo vas posljednji put vidjeli, sada ima samo nekoliko tjedana do završetka godine i priprema za prvi razred. Izgubio je i prvi zub."

Ana je dalje rekla da je Brian bio od velike pomoći nakon što je njezina majka pretrpjela aneurizmu mozga u prosincu 2021. "Ne samo da joj je spasio život već je njoj i cijeloj obitelji donio utjehu i radost tijekom njezine bolesti", napisala je Ana u pismu.

Pročitajte i ovo Ilustracija UHIĆEN SUPRUG Obrat u slučaju nestale Srpkinje - u podrumu pronađeni jezivi dokazi, suprug je potrošio 420 eura na sredstva za čišćenje

Uz to što je pomagao svojoj svekrvi, Ana je također rekla da se Brian nastavio brinuti za svoju bolesnu stariju majku i biti tu za svoje sinove iz dana u dan.

"Bilo da se radilo o šetnji za Svjetski dan mira u Dorchesteru ili svratištu u Pine Street Inn u Bostonu gdje ostavlja hranu i sanitarne potrepštine, Brian je od malih nogu učio naše dječake koliko je važno dijeliti radost i doprinositi društvu vremenom i resursima", napisala je Ana.

Sudski dokumenti otkrivaju da je Brian glavni skrbnik njihova tri dječaka, u dobi od šest, četiri i dvije godine, dok Ana provodi puno vremena radeći za tvrtku za nekretnine u Washington DC-u.

"Brian dosljedno radi na prekidu prošlih loših navika i svi se veselimo novom poglavlju njegovog života", napisala je Ana saveznom sucu.

Brianu je sada određen pritvor uz jamčevinu od 500.000 dolara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene