Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nova pucnjava i tragedija u SAD-u. Južno od grada Seattlea, u kompleksu apartmana, došlo je do pucnjave u kojoj je ubijeno pet osoba.


Policija savezne države Washington izvijestila je kako je u kaosu koji je izbio tijekom pucnjave u kompleksu apartmana, južno od Seattlea, ubijeno pet ljudi, uključujući i osumnjičenog napadača, prenosi agencija AP.

Vezani članci Propucan kafić na Kustošiji U Zagrebu propucana dva kafića: "Dobro da nije radni dan. Tu more djece ujutro prolazi na putu prema školi" Automobilom se zaletio u prosvjednike u Seattleu Stravični prizori iz Seattlea: Pomahnitali muškarac automobilom se zaletio u prosvjednu povorku pa izašao i počeo pucati

>> Džohar Carnajev komunicira s istražiteljima pišući poruke na papiru

Incident se dogodio u Federal Wayu, a policija je intervenirala na poziv u 21:30 sati, sinoć po lokalnom američkom vremenu. Po dolasku na mjesto događaja, policija je uočila dvojicu ranjenih muškaraca na parkiralištu, a jedan od njih posegnuo je za pištoljem, dok su se policajci počeli približavati kako bi im pomogli.

U taj trenutak, došlo je do razmjene vatre, a muškarac koji je posegao za pištoljem je ubijen, no nije razjašnjeno je li umro od posljedica prethodnog ranjavanja ili su ga ubili policajci.

Drugi muškarac je već bio mrtav, a policija je na parkiralištu pronašla još jednog ubijenog muškarca. Pretragom apartmanskog kompleksa, policija je pronašla još jednog mrtvog muškarca u jednom od stanova te ubijenu ženu u drugom.

Razlozi zbog kojih je došlo do pucnjave nisu poznati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook