Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nova pucnjava i tragedija u SAD-u. Južno od grada Seattlea, u kompleksu apartmana, došlo je do pucnjave u kojoj je ubijeno pet osoba.


Policija savezne države Washington izvijestila je kako je u kaosu koji je izbio tijekom pucnjave u kompleksu apartmana, južno od Seattlea, ubijeno pet ljudi, uključujući i osumnjičenog napadača, prenosi agencija AP.

Vezani članci Policija, ilustracija Pucnjava u Vukovaru? Nakon sukoba navodno ispaljeno više hitaca, policija traga za muškarcem Policija u Seattleu, ilustracija (Foto: AFP) Muškarac izazvao kaos u Seattleu: Pucao po ulici, izazvao prometnu nesreću i ubio dvoje ljudi

>> Džohar Carnajev komunicira s istražiteljima pišući poruke na papiru

Incident se dogodio u Federal Wayu, a policija je intervenirala na poziv u 21:30 sati, sinoć po lokalnom američkom vremenu. Po dolasku na mjesto događaja, policija je uočila dvojicu ranjenih muškaraca na parkiralištu, a jedan od njih posegnuo je za pištoljem, dok su se policajci počeli približavati kako bi im pomogli.

U taj trenutak, došlo je do razmjene vatre, a muškarac koji je posegao za pištoljem je ubijen, no nije razjašnjeno je li umro od posljedica prethodnog ranjavanja ili su ga ubili policajci.

Drugi muškarac je već bio mrtav, a policija je na parkiralištu pronašla još jednog ubijenog muškarca. Pretragom apartmanskog kompleksa, policija je pronašla još jednog mrtvog muškarca u jednom od stanova te ubijenu ženu u drugom.

Razlozi zbog kojih je došlo do pucnjave nisu poznati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook