Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prljava i teško deformirana djeca zastrašujućeg incestoidnog kulta, čiji su se članovi međusobno razmnožavali generacijama, otkrivena su u jednoj zabačenoj farmerskoj zajednici u Australiji.


Četrdeset članova obitelji Colt posljednje je četiri svoje generacije isključivo na svijet donosilo djecu koja su bila rezultat incesta, a to nitko od 2.000 članova farmerske zajednice u New South Walesu nije uspio dosad primijetiti.

Vezani članci Slika nije dostupna Kod Livna snimljena zmija s dvije glave Slika nije dostupna 'Ovo je iznimno otkriće koje otvara vrata novom području istraživanja čovjeka'

Australski mediji otkriće nazivaju najgorim slučajem zlostavljanja djece u povijesti te zemlje, jer pronađena djeca tog kulta, odrastala su i odgajana u kolibama bez struje i tekuće vode, prenosi Independent. Ta djeca nikad nisu bila niti u školi.

Djeca žive poput životinja

Lokalna policija koja je upala na posjed obitelji Colt, imala je što i vidjeti, jer većina djece je teško deformirana, u nemogućnosti brinuti se sama o sebi i bez najosnovijeng znanja o higijeni. Ta djeca ne znaju niti što je toaletni papir.

Strast bi ih mogla koštati zatvora, evo zašto

Osim što je većina djece u teškim zdravstvenim problemima, dobrom dijelu njih dijagnosticirana je homozigoza, odnosno mutacija koje prouzročava nasljeđivanje identičnih gena od oba roditelja.

Jedva da je tu i tamo koje djete bilo sposobno koristiti govor, a mnoga su, ili gluha, ili slijapa, ili oboje. Ona rijetka djeca koja su razumjela pitanja istražitelja pokazala su nevjerojatnu sramežljivost zbog manjka izloženosti bilo kojem drugom čovjeku osim pripadnicima uže obitelji.

Tajni identitet

Ime doline u kojoj je pronađen incestoidni kult australske vlasti drže u tajnosti, kako se ne bi otkrilo identitet bilo koga i kako bi se zaštitila pronađena djeca. Svi su dobili pseudonime, a prezime Colt je izmišljeno i nije pravo prezime te obitelji.

No, čini se kako je sud New South Walesa otkrio neke detalje oko slučaja, jer smatraju kako bi svijet morao znati za jedan od najgorih slučajeva incesta u Australiji.

Čitava obitelj vuče korjene od brata i sestre, koji bi današnjoj pronađenoj djeci bili pra praroditelji. Njih dvoje imali su nekoliko djece u svoje vrijeme, a ta su djeca su kasnije nastavila s incestom, a zajednica je narasla na najmanje 40 članova danas.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju