Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sam Smith je lovio na harpun na obali New South Walesa u Australiji i kad je pokušao snimiti morskog psa, ovaj je postao agresivan i ugrizao ga za ruku.


Australski tinejdžer će do kraja svog života imati sjećanje na zastrašujuć trenutak u kojem ga je napao morski pas i ugrizao za ruku.

Vezani članci Australija se bori s najezdom miševa VIDEO Prizori iz noćnih mora. Australija se bori s najezdom miševa: "S prozora skaču na krevete i grizu ljude dok spavaju" Australska čudovišta (Foto: boredpanda.com) - 34 Australija je puna stvarnih čudovišta iz noćnih mora, biste li imali hrabrosti živjeti tamo?

Taj 17-godišnjak htio se približiti morskom grabežljivcu da ga snimi kamerom postavljenom na kacigi, nakon čega se životinja uznemirila i krenula na njega.

Smith je morskog psa pokušao odgurati harpunom, no ovaj je ugrizao dio harpuna gdje je bila njegova šaka te time zagrizao i šaku te se nakon toga grabežljivac jednako naglo povukao i otišao, prenosi Mirror.

Morski pas bio je duljine metar i pol, a Smith je iz vode izašao vrišteći te je brzo prebačen u u obližnju bolnicu te nakon toga i u Sydney na specialističku njegu teške ozljede.

Trenutak napada i ugriza Smith je snimio kamerom. Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook