Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo promocija autobiografije

Njemački hotel oštro opovrgnuo da je kriv za trovanje Bushevih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Laura Bush u svojoj autobiografiji spominje da su tijekom boravka u Njemačkoj njen suprug i veliki dio američkog izaslanstva morali ostati u krevetu, jer su se možda otrovali hranom, ali iz hotela to oštro demantiraju.

Hotel u kojem su tijekom sastanka na vrhu skupine G8 u Njemačkoj 2007. godine boravili američki predsjednik George W. Bush i njegova supruga Laura, odlučno je u četvrtak demantirao bilo kakvo trovanje hranom američkog prvog para, optuživši Lauru Bush da si time radi reklamu za svoju autobiografiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija 50 mrtvih Masovni ritualni pokolj: Prislili ih da popiju napitak protiv vještica, tko padne mrtav - kriv je Ilustracija Užas u Zanzibaru Osmero djece otrovalo se mesom, pa umrlo: Više od 75 ljudi u bolnici

'Ne vidimo apsolutno niti jedan element koji bi potkrijepio optužbe koje je iznijela bivša prva dama Sjedinjenih Država u autobiografiji', rekao je glasnogovornik tvrtke Fundus, vlasnika Grand Hotela Heiligendamma, na sjeveru Njemačke.

'Hranu provjeravaju sigurnosne službe', naglasio je glasnogovornik, koji je dodao da misli da se radi o pokušaju smišljenom kako bi se što bolje prodala knjiga.

U autobiografiji 'Spoken From the Heart' koji će biti izdana u utorak u SAD-u, Laura Bush (63) priča kako je njezin suprug i veliki dio službenog američkog izaslanstva morao ostati u krevetu gotovo cijelog boravka u Njemačkoj. Tajne službe su, tvrdi ona, spomenule mogućnost pokušaja trovanja, iako su liječnici zaključili da se radilo o virusu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene