Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesporazum

Njemačka žali zbog uvrede Katara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka vlada nema dokaza da Katar financira Islamsku državu i žali zbog izjave jednog njemačkog ministra koji je sugerirao da takva veza postoji, rekao je u petak glasnogovornik njemačkog ministarstva vanjskih poslova.

Glasnogovornik je kazao da je njemačka vlada kontaktirala Katar nakon izjave ministra za razvoj Gerda Muellera u televizijskom intervjuu u srijedu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Valja promisliti dvaput ''I ovce su pametnije od njega'', napisao policajcu pa zaradio kaznu Emily O'Reilly Pravobraniteljica traži objašnjenja Nove sumnje nakon korupcijskog skandala: Katar plaćao poslovna putovanja direktorima u Europskoj komisiji

"Ako je došlo do nesporazuma, žao nam je zbog toga", rekao je Martin Schaefer na konferenciji za novinare. Za Katar je kazao da je partner i "važan regionalni igrač", napomenuvši ipak da dvije zemlje imaju različita stajališta o nekim pitanjima.

'Žive kao konji u štali, do 2022. 4.000 će ih umrijeti'

Glasnogovornica ministarstva razvoja kazala je da je Mueller to kazao na osnovi novinskih izvješća a ne konkretnih dokaza s kojima raspolaže vlada. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene