Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snižena cijena leta zrakoplovom iz Europe do SAD-a pokrivat će samo troškove leta, što znači da će putnici morati dodatno platiti obroke i prtljagu, kao i porez.


Niskobudžetna zrakoplovna kompanija Ryanair planira ponuditi letove iz Europe u New York i Boston koji će koštati tek 10 eura, piše CNBC. Povratak iz SAD-a koštat će još manje - 7,30 eura. To je izjavio predsjednik prijevoznika Michael O'Leary koji tvrdi da će do nevjerojatno povoljne ponude doći čim nabave više zrakoplova.

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Skok novih slučajeva: Češka i Njemačka zabilježile rekordne dnevne poraste novozaraženih Koronavirus u svijetu - 4 Europske zemlje zbog novog vala koronavirusa i velikog broja zaraženih vraćaju stroge mjere: "Na rubu smo katastrofe"

Snižena cijena pokrivat će samo troškove leta, što znači da će putnici morati dodatno platiti obroke i prtljagu, kao i porez.

Premala mu plaća od 9 milijuna kuna: 'Nema lošije plaćenog od mene!'

Zrakoplovi bi trebali letjeti iz 12 do 14 europskih gradova do jednako toliko američkih destinacija, a puna usluga startat će u roku od šest mjeseci nakon što tvrtka nabavi potrebne zrakoplove.

'Mi možemo zaraditi na letovima u Europi koji koštaju 99 centi, naravno neće svako sjedalo koštati 10 eura, bit će i skupljih poslovnih mjesta', rekao je O'Leary.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook