Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Patnje jednog direktora

Premala mu plaća od 9 milijuna kuna: 'Nema lošije plaćenog od mene!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Direktor Ryanaira Michael O'Leary jada se da je s 1.2 milijuna eura godišnje vjerojatno najslabije plaćen direktor aviokompanije u Europi:

Ekscentrični direktor irskog avioprijevoznika Ryanaira Michael O'Leary pojadao se u izjavi časopisu 'Management Today' da je vjerojatno najslabije plaćen direktor neke aviokompanije u čitavoj Europi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOBRE VIJESTI Vežite se, polijećemo! Ryanair najavio čak šest novih linija iz Hrvatske Slika nije dostupna Izmjene reda letenja Putoholičari u problemima: Poznati avioprijevoznik otkazao niz letova iz Zagreba

>> Moraju paziti na težinu kako bi kompanija uštedjela na gorivu...

'Imam oko 20 puta veću plaću od svojih radnika, ali mislim da bi razlika trebala biti veća jer ja ipak radim 50 puta više od njih. Prošle sam godine dobio 1.2 milijuna eura (8.9 milijuna kuna) za prijevoz 80 milijuna putnika, a direktor [konkurentskog] Aer Lingusa je za prijevoz 9 milijuna ljudi zaradio 1.3 milijuna eura. Mislim da u Europi nema lošije plaćenog i manje cijenjenog direktora aviokompanije od mene', rekao je O'Leary.

Spomenuo je i da mu godišnji odmori idu na živce te da je to zapravo potpuni gubitak vremena. 'Godišnji uzmem samo zbog žene i djece koji mi se žale da bi imali traume ako ostanu doma. Ne znam kako ne shvaćaju da je još veća trauma biti dva tjedna na ljetovanju sa mnom. I da, naravno da letimo Ryanairom, ali nas dodatna prtljaga košta pravo malo bogatstvo', zaključio je O'Leary.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene