Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkazale kočnice

Nigerija: Desetine mrtvih u sudaru i eksploziji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strahovita prometna nesreća u kojoj se kamion zabio u više vozila na cesti, dogodila se u Nigeriji. Agencija Reuters prenosi kako je možda i 20 mrtvih osoba u toj nesreći.

Nesreća se dogodila jutros na jednoj od nigerijskih najprometnijih cesti, a uzrok nesreći su kočnice kamiona, koje su otkazale priliko spuštanja nizbrdo na autocesti Lagos-Ibadan. Kamion se svom silinom zabio u desetke vozila te je došlo do velike eksplozije, nakon koje su se sva vozila zapalila. Još se nekoliko automobila zabilo u plamteću hrpu vozila, jer njihovi vozači nisu mogli izbjeći sudar.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

'Bila je to višestruka prometna nesreća, u kojoj je sudjelovalo oko 20 vozila, deset od kojih je bilo u plamenu kad smo stigli na mjesto događaja. Nakon što smo ugasili požar, otkrili smo kako su u tim vozilima bila tijela ljudi koji su ostali zarobljeni. Nekima smo uspjeli pomoći, no za neke više nije bilo pomoći', rekao je Fadipe Idowu, vatrogasac iz Lagosa.

Dvadesetak putnika jednog minibusa u koji se kamion isto tako zabio, prema vatrogasnim izvorima, možda je izgubilo živote, ali ta informacija nije i službeno potvrđena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene