Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Golem arsenal oružja

FOTO Nestvarni prizori! Pogledajte luksuz u kojem su živjeli članovi narkokartela: Milijune eura držali u kacama za kupus, imali Rolexe, košarkaška igrališta

Prizori tijekom policijske akcije
Prizori tijekom policijske akcije Screnshoot/Facebook
Aktualno Galerija Prizori tijekom policijske akcije Prizori tijekom policijske akcije Foto: Screenshot/Facebook Prizori tijekom policijske akcije Prizori tijekom policijske akcije Foto: Screnshoot/Facebook Prizori tijekom policijske akcije Prizori tijekom policijske akcije Foto: Screnshoot/Facebook Prizori tijekom policijske akcije Prizori tijekom policijske akcije Foto: Screnshoot/Facebook +0 Prizori tijekom policijske akcije Galerija 1/5 >>
U povijesnoj akciji srpske policije u kojoj je uhićeno 13 vođa balkanskog narkokartela pretresom kuća i stanova pronađen je cijeli arsenal oružja i veća količina novca.

U policijskoj akciji pronađene su dvije snajperske puške, tri automatske puške, automatski pištolj, četiri pištolja, bomba, četiri prigušivača, 24 detonatorske kapisle, pet uređaja za daljinsko pokretanje detonatora, 13 paketa plastičnog eksploziva, optički nišan, više stotina komada municije različitog kalibra, perike, silikonske maske, veća količina novca. Samo na jednoj lokaciji u bunkeru, u tri plastične bačve, pronađeno je više od 2,7 milijuna eura, za koje se sumnja da su od prodaje droge.

Uhićena grupa uživala je u nevjerojatnom luksuzu - zaplijenjeni su skupocjeni automobili Audi, Mercedes, BMW, satovi marke Rolex i drugih skupocjenih brendova.

Pročitajte i ovo Akcija specijalne policije - 3 akcija Etsy VIDEO Pogledajte upad specijalne policije u stan u kojem su se skrivali vođe balkanskog kartela: Prokrijumčarili više od sedam tona kokaina

Pročitajte i ovo Ilustracija Proizvode 50 kg fentanila tjedno Reporter unutar tajnog laboratorija najopasnije droge na svijetu: "Zatežem trake respiratora, provjeravam aparate za disanje, navlačim gumene rukavice..."

Također je zaplijenjen i motor, kao i ogromna količina novca, uglavnom u eurima, koji su sakrivali čak i u kacama za kupus, piše Blic.

Pripadnici kriminalne grupe živjeli su u luksuznim kućama s privatnim teretanama, košarkaškim igralištima...

Pročitajte i ovo Ilustracija Uzeli sigurnosne kamere VIDEO Upali u odmaralište pa ubili dijete (7) i šestero odraslih: "Stigli su do zuba naoružani plaćeni ubojice"

Balkanski kartel bio je iznad kavčana i škaljaraca. Upravo je činjenica da nekada jedan klan podijeljen na dva suparnička dovela do toga da se oformi novi i jači kriminalni kartel, koji je bio glavni za distribuciju i šverc kokaina na teritoriju Europe.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene