Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzeli sigurnosne kamere

VIDEO Upali u odmaralište pa ubili dijete (7) i šestero odraslih: "Stigli su do zuba naoružani plaćeni ubojice"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Naoružani muškarci u subotu su ubili dijete i još šest osoba nakon što su upali u odmaralište u središnjoj meksičkoj državi Guanajuato u regiji koju sve više pogađa nasilje narkokartela, priopćile su vlasti.

Snimke koje su se dijelile na društvenim mrežama pokazale su posljedice napada u odmaralištu obraslom palmama u gradiću Cortazaru, oko 65 kilometara južno od grada Guanajuata.

Nije jasno tko stoji iza pucnjave u kojoj su ubijeni sedmogodišnjak, tri muškarca i tri žene, rekao je Cortazarov lokalni sigurnosni odjel. U ljetovalištu La Palma jedna je osoba teško ozlijeđena.

Posljednjih godina rivalski narkokarteli vode brutalne bitke za kontrolu teritorija i krijumčarskih ruta kroz državu.

Video snimljen nedugo nakon napada prikazuje šokirane odrasle i djecu kako prolaze pored mrtvih tijela u blizini bazena.

Pročitajte i ovo Sukob u Sudanu Sve napetije Krvavi sukob u Sudanu se nastavlja: Najmanje 56 mrtvih i više od 590 ranjenih

Pročitajte i ovo Napad na Slovjansk Rat u Ukrajini Raste broj mrtvih nakon napada na Slovjansk: Ukrajina javlja o neviđeno krvavim bitkama

"Stigli su do zuba naoružani - plaćeni ubojice i evo što se dogodilo", rekao je neidentificirani muškarac, dok je snimao u odmaralištu u videu podijeljenom na internetu.

"Nakon napada, napadači su pobjegli, ali ne prije nego što su oštetili trgovinu odmarališta i uzeli sigurnosne kamere i monitor", rekao je Sigurnosni odjel u priopćenju.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene