Obavijesti Video Pretražite Navigacija
On je slutio

Napisala je knjigu za djecu o tuzi nakon smrti supruga: Sad je optužena za njegovo ubojstvo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Kouri Richins napisala je knjigu za djecu o tuzi nakon smrti njezina supruga. Sada je optužena za njegovo ubojstvo.

Kouri Richins uhićena je u ponedjeljak i optužena za ubojstvo svojeg supruga u njihovoj kući u Kamasu, malom planinskom gradiću blizu Park Cityja. 

Kouri Richins nazvala je policiju usred noći u ožujku 2022. i prijavila da je njezin suprug Eric Richins, hladan na dodir.

Majka troje djece rekla je da je svom suprugu napravila miješano piće s votkom kako bi proslavili prodaju kuće, a potom je otišla umiriti pred sapavanje jedno od njihove djece u spavaćoj sobi.

Kasnije se vratila i nakon što je otkrila da njezin suprug ne reagira, nazvala je hitnu pomoć.

''Posebno'' Valentinovo

Medicinski istražitelj je kasnije pronašao pet puta veću smrtonosnu dozu fentanila u njegovu tijelu.

Uz optužbu za ubojstvo, Richins se također suočava s optužbama za navodno posjedovanje lijeka za narkolepsiju koji se često koristi u rekreacijskim okruženjima, uključujući plesne klubove, piše CBS.

Detektivi su rekli da su pronašli dokaze da je Richins komunicirala s osobom koja je prethodno bila optužena za posjedovanje kontrolirane tvari s namjerom distribucije.

Navodno joj je rekla da da traži neke lijekove protiv bolova na recept za investitora koji je imao ozljedu leđa, a nakon što se ponovno javila dva tjedna kasnije zatražila je baš fentanil.

Tri dana nakon što ga je navodno nabavila, ona i suprug bili su na večeri za Valentinovo na kojoj se on jako razbolio, navodi se u izjavi o vjerojatnom uzroku smrti. 

Suprug je mislio da će ga otrovati?

"Eric je rekao je prijatelju kako misli da ga njegova žena pokušava otrovati'', navodi se u priopćenju.

Optužbe dolaze dva mjeseca nakon što se Richins pojavila na lokalnoj televiziji kako bi promovirala knjigu za djecu ''Jesi li sa mnom?'' koju je napisala kako bi pomogla djeci da se nose sa smrću voljene osobe.

Pročitajte i ovo Ilustracija UŽAS U SUSJEDSTVU Ubila muža, presvukla ga, promijenila tepihe i zvala policiju: Jedan detalj otkrio je sve

Pročitajte i ovo Ilustracija - 4 stare knjige Imate viška knjiga koje vam ne trebaju i ne znate kamo s njima? Evo kome ih možete donirati

Richins je smrt svog supruga nazvala neočekivanom i opisala kako je ona uznemirila i njezina tri dječaka te istaknula: ''Za djecu tugovanje znači pobrinuti se da njihov duh uvijek bude živ u vašem domu.''

Dio knjige s posvetom glasi: "Posvećeno mom nevjerojatnom suprugu i divnom ocu'', a voditelji su rekli da je sjajna majka.

Njezin odvjetnik Skye Lazaro odbio je komentirati optužbe.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene