Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj u logorima

NOVI ISPAD KIM JONG-UNA Sve rođake tetka kojeg je smaknuo poslao u gulag

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Kim Jong Un naredio egzekuciju svog tetka, čini se kako je sada stotine njegovih rođaka poslano u radne logore.

Nekoliko stotina rođaka Jang Song Thaeka navodno su poslani u radne logore, prenosi Telegraph.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vojna vježba "Nuklearni okidač": Sjeverna Koreja sprema se za rat Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

U Sjevernoj Koreji nije čudno da su članovi obitelji optuženoga za zločin kažnjeni, a čini se kako je Kim Jong Un čvrsto odlučio ovakvim postupkom iskorijeniti sve one povezane s njegovim tetkom.

'Nisu samo oteti njegovi bliži, već i daljnji rođaci poput rođaka njegovog oca. U ovakvim uvjetima, čak i njegovi rođaci koji se nalaze izvan Pyongyanga nisu sigurni.', izjavio je izvor u glavnome gradu Sjeverne Koreje.

SVI NA NOGAMA: Gdje je nestala žena Kim Jong-una?

Jang je bio optužen za točno 24 zlouporabe vlasti protiv zakona Sjeverne Koreje s krajnjim ciljem svrgavanja njezinog vođe.

Osim toga, bio je optužen za nepravilnost i i korupciju koja je dovela do njegovog razuzdanog života, a svi oni koji imaju neprimjerene odnose s nekoliko žena i olako troše novac u kockarnicama, moraju biti nemilosrdno pogubljeni.

Čini se kako se niti rođacima ne krije bolja budućnost. Egzekucija je najvjerojatnije opcija kojom će se kazniti Jong Un-ovi rođaci ili politički saveznici, dok će ostali biti poslani u radne kolonije do kraja svojih života.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene