Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nigdje je nema

SVI NA NOGAMA: Gdje je nestala žena Kim Jong-una?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ri Sol-ju je zadnji put viđena prije dva mjeseca o čemu već tjednima pišu mediji u Južnoj Koreji. Naime, brojni su stručnjaci primjetili da je na televiziji puštena snimka s komemoracije od prošle godine, a ne ona od utorka što je još više pokrenulo glasine da se nešto dogodilo Kimovoj supruzi.

Nakon što je sjevernokorejski vođa Kim Jong-un naredio egzekuciju svoja dva ujaka i bivše ljubavnice, mnogi s pravom postavljaju pitanje: 'A gdje je njegova žena, Ri Sol-ju?'

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta" Kim Jong Un - 2 Jeziva poruka "Rat je neizbježan": Kim Jong-un poručio da nema izbora te naredio vojci da pripremi nuklearne bombe, ako budu potrebne

Nestala teta Kim Jong Una: I s njom se obračunao?

Naime, Ri Sol-ju je zadnji put viđena prije dva mjeseca o čemu već tjednima pišu mediji u Južnoj Koreji.

No, u utorak je državna televizija objavila video snimku s komemoracije povodom dvogodišnjice smrti oca Kim Jong-una na kojoj se Kim Jong-un vidi sa svojom suprugom.

Međutim, brojni su stručnjaci primjetili da je na televiziji puštena snimka s komemoracije od prošle godine, što je još više pokrenulo glasine da se nešto dogodilo Kimovoj supruzi. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene