Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neugodna spoznaja

Nakon 24 godine saznala da joj je muž gay i ubojica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Renate H. je sa svojim suprugom Detlefom 24 godine i mislila je da ga poznaje u dušu.

No, 64-godišnja Njemica jedno je jutro shvatila kako uopće ne poznaje muškarca pokraj kojeg se budi svako jutro, piše BIld. Njezin je suprug vodio dvostruki život, a Renate je nakon dugogodišnjeg braka shvatila da on voli muškarce.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

Njemačka je policija prije godinu dana u parku poznatnom kao homoseksualnom okupljalištu pronašla dva mrtva muškarca. Trag ih je doveo do Renatinog supruga kojoj su se tek tada otvorile oči. Osim šokantne činjenice da je njezin suprug homoseksualac i ubojica, Renate je shvatila da je od nje skrivao ušteđevinu od 350.000 eura.

Detlefu u lipnju počinje suđenje, a osumnjičen je za ubojstvo dvojice muškaraca. Od uhićenja se nalazi u pritvoru.

Renata kaže da je njezin suprug uvijek bio pažljiv i nježan. Nekoliko bi joj puta na dan ponovio koliko je voli te ju nazivao anđelom. 'MIslila sam da imam savršenog muža', ispričala je Renate i dodala kako nisu vodili ljubav čak 14 godina.

'Rekao mi je da je zaražen AIDS-om i da je virus dobio u Keniji. Uopće mi nije palo na pamet da bi se moglo raditi o muškarcu. Samo nekoliko dana nakon priznanja da je bolestan, u njegovom sam ormaru pronašla 29 prstena za penis, viagru i još mnoštvo seksualnih pomagala', ispričala je Renate kojoj suprug svakodnevno iz pritvora šalje ljubavna pisma.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene