Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kosturi i osobna iskaznica pronađeni su u Dolini smrti u Kaliforniji, trinaest godina nakon nestanka njemačke obitelji koja je bila u turističkom obilasku istoimenog nacionalnog parka.


Kako je objavio ured šerifa okruga Inyo, tristotinjak kilometara sjeverno od Los Angelesa, kosture su u četvrtak pronašli izletnici ‘u udaljenom području Doline smrti’. ‘U blizini mjesta gdje su otkrivene kosti pronađena je osobna iskaznica jednog od nestalih turista’, rekao je šerifov pomoćnik Jim Jones.

Vezani članci Bodypainting - 4 Ljudsko tijelo pretvara u što god poželi, pogledajte ove čudesne transformacije Policijska sirena, ilustracija Strava u Svetom Ivanu Zelini: Pronađeno tijelo 72-godišnjaka s vidljivim ozljedama

Kako piše Los Angeles Times, Nijemci, muž i žena s dvoje djece od 10 i 4 godine, koji su živjeli u Dresdenu, nestali su u lipnju 1996. na tom području, jednom od najtoplijih i najsuših u svijetu, gdje se temperatura ljeti zna popeti i iznad 50 stupnjeva Celzijevih.

Tri mjeseca poslije, terensko vozilo koje su nesretni turisti bili unajmili za obilazak parka, pronađeno je u jednom kanjonu, prazno, sa sve četiri gume probušene, a njima se izgubio svaki trag. (Hina)