Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Najveći zrakoplov na svijetu zabunom završio na travnjaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najveći zrakoplov na svijetu, novi Superjumbo A380 kompanije Singapore Airlines u pripremi za polijetanje zabunom je skrenuo na travnjak.

Prva nezgoda zrakoplova koji je tek od nedavno u prometu dogodila se u četvrtak na večer u zračnoj luci u Singapuru, ali od 446 putnika nitko nije ozlijeđen, priopćio je Singapore Airlines u petak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sloboda kretanja Japan više nema najjaču putovnicu na svijetu: Doznajte i na kojem je mjestu Hrvatska Ilustracija Pomoć nije stigla Pogubili muškarca zbog kilograma kanabisa: Obitelj do samog kraja molila za pomilovanje

Superjumo je bio priključen na vozilo za vuču zrakoplova koje ga je vuklo prema uzletnoj stazi kad je "došao u dodir s travom", dodaje se u priopćenju.

"Još je prerano govoriti o uzrocima, ali Singapore Airlines brzo će provesti istragu", obećala je kompanija koja smatra da je došlo do greške u vozilu za vuču.

Zrakoplov je zbog predostrožnosti povučen iz prometa, a putnici na predviđenom letu za Sydney otputovali su u Boeingu 474-400.

Singapore Airlines u listopadu je kao prva kompanija uključila u promet A380.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene