Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obilježile su tjedan

TOP FOTOGRAFIJE TJEDNA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbolje fotografije koje su obilježile tjedan.

Zbog ograničavanja broja imigranta koji mogu u EU, na grčko-makedonskoj granici gdje je i dalje 'zarobljeno' tisuće izbjeglica, odvijala se prava drama. Imigranti su probili ogradu koje su postavile makedonske vlasti u želji da krenu dalje u Europu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TOP FOTOGRAFIJE TJEDNA TOP FOTOGRAFIJE TJEDNA Slika nije dostupna Najboljih 7 TOP FOTOGRAFIJE TJEDNA

Leonardo DiCaprio napokon je osvojio svoj prvi zlatni kipić, za najboljeg glumca i ulogu u filmu Povratnik. Na 88. dodjeli nagrada Oscar pozirao je Alejandrom G. Iñárrituom, redateljem filma, koji je također osvojio Oscara za režiju.



Sjednica kosovskog parlamenta, na kojoj bi se trebalo odlučivati o izboru predsjednika Kosova, prekinuta je nešto nakon 14 sati nakon što je opozicija u dvorani aktivirala suzavac.



Francuska je odlučila zatvoriti dio najvećeg kampa za imigrante u Calaisu, popularno zvanom 'Džungla'. U znak prosvjeda neki od migranata odlučili su zašiti usta.



Turska policija i kurdski prosvjednici sukobili su se u Dijarbakiru, a među privedenima su bile i žene. Službena Ankara uvela je policijski sat u tom gradu, točnije u okrugu Sur, zbog intenziviranja sukoba s kurdskim pobunjenicima na jugu zemlje.



Nakon 340 dana provedenih na Međunarodnoj svemirskoj postaji, 2. ožujka na Zemlju su se vratili astronauti Amerikanac Scott Kelly te Rusi Sergej Volkov i Mahail Kornienko. Njihova svemirska kapsula spustila se u Kazahstanu.



Hillary Clinton, kandidatkinja demokrata za predsjedničku utrku,slavila je dobar rezultat na tzv. Super utorku i približavanje predsjedničkoj nominaciji. Clinton i republikanac Donald Trump osvojili su po sedam saveznih država.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene