Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iz vatrenog oružja

Na ulici u Novom Sadu ubijen muškarac, policija traga za ubojicom: "Liječnici su samo mogli konstatirati smrt"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac star oko 55 godina ubijen je u ponedjeljak oko 22 sata u novosadskom Novom naselju. Policija je u potrazi za ubojicom.

U novosadskom Novom naselju u ponedjeljak navečer je ubijen muškarac star oko 55 godina. Ubojstvo se dogodilo u Ulici braće Dronjak ispred broja sedam. 

Pročitajte i ovo Iva Balog Nestala sa zabave "Cijeli je svijet obišla brodom i na kraju skončala na ovoj smrdljivoj plaži": Otkriven uzrok smrti Ive Balog, čije je tijelo pronađeno u Dunavu Iva Balog otišla je na kupanje Iva (27) nestala je sa zabave, tijelo je pronađeno 60 km dalje: "Tamo je bilo stotinu ljudi, kako nitko nije ništa čuo ni vidio"

Građani koji su čuli pucnjeve pozvali su policiju, a policajci hitnu pomoć, no liječnici muškarcu nisu mogli pomoći. "Naša ekipa je stigla vrlo brzo, ali nažalost liječnici su samo mogli konstatirati smrt muškarca koji je podlegao ranama od vatrenog oružja", rekli su u Hitnoj pomoći za Blic

Blic piše i kako se na mjestu događaja moglo čuti da je likvidirani muškarac otac je mladića koji se dovodi u vezu sa ubojstvom Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu 2016. godine i da je motiv ubojstva najvjerovatnije osveta.

Cijeli taj dio Novog Sada u ponedjeljak navečer bio je pod opsadom policije, čiji su djelatnici tragali za ubojicom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene