Ilustracija (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Muškarac star oko 55 godina ubijen je u ponedjeljak oko 22 sata u novosadskom Novom naselju. Policija je u potrazi za ubojicom.


U novosadskom Novom naselju u ponedjeljak navečer je ubijen muškarac star oko 55 godina. Ubojstvo se dogodilo u Ulici braće Dronjak ispred broja sedam. 

Vezani članci Vojska namješta krevete Kritično u Vojvodini: Novosadski sajam ponovno postaje COVID bolnica, imaju više od 2000 novih slučajeva zaraze Sinj i Zagora bore se s koronavirusom - 6 Nagli porast broja novozaraženih u Vojvodini, pozitivan i premijer

Građani koji su čuli pucnjeve pozvali su policiju, a policajci hitnu pomoć, no liječnici muškarcu nisu mogli pomoći. "Naša ekipa je stigla vrlo brzo, ali nažalost liječnici su samo mogli konstatirati smrt muškarca koji je podlegao ranama od vatrenog oružja", rekli su u Hitnoj pomoći za Blic

Blic piše i kako se na mjestu događaja moglo čuti da je likvidirani muškarac otac je mladića koji se dovodi u vezu sa ubojstvom Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu 2016. godine i da je motiv ubojstva najvjerovatnije osveta.

Cijeli taj dio Novog Sada u ponedjeljak navečer bio je pod opsadom policije, čiji su djelatnici tragali za ubojicom.