Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mu se isplatilo

VIDEO Muškarac pokušao ukrasti TV pa se potukao s policajcem: "Ne želim ići u je*eni zatvor"

Muškarac krade TV
Muškarac krade TV Foto: Atlanta Police Department/Platforma X
Muškarac iz Georgije prvo je pokušao ukrasti televizor iz trgovine, a nakon što je uhvaćen na djelu, potukao se s policajcem.

Zaposlenici američke trgovine primijetili su muškarca da krade skupocjeni televizor te su odlučili pozvati policiju koja ga je pričekala na izlazu iz trgovine.

Nakon što je muškarac uhvaćen kako nosi TV, situacija je brzo eskalirala. Muškarac iz Georgije ubrzo se našao u zagrljaju s policajcem nasred parkirališta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skraćeni rad ANKETA Biste li voljeli raditi četiri dana u tjednu?

Kako navodi policijska uprava Atlante, trgovina je u ponedjeljak navečer pozvala policiju nakon što je muškarac pokušao ukrasti TV. Kako otkriva snimka kamere na tijelu policajca, čim je muškarac ugledao policajca odmah se dao u bijeg. Nakon samo nekoliko sekundi policajac je sustigao kradljivca te ga je oborio na parkiralištu i počela je tučnjava.

"Ne želim ići u zatvor, ne želim ići u je*eni zatvor", čuje se kako govori lopov na snimci. Policajac i muškarac nastavili su se hrvati do kad nije došlo pojačanje, a promatrači ispred trgovine samo su užasnuto gledali, piše Fox News

Pročitajte i ovo Ilustracija Alarmantan porast slučajeva Na otoku se širi smrtonosna mačja korona: Zanimljivo je kako će ih liječiti

"Molim vas, prestanite, moram u bolnicu", više puta je ponovio kradljivac koji je uz policajca zadobio lakše tjelesne ozljede.

Vlasti navode da je muškarac optužen za krađu i ometanje.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene