Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jezivi zločin

Horor u Kanadi: Troje djece zapaljeno u automobilu, ubijene još dvije žene, priveden muškarac

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Muškarac je priveden nakon što je u Kanadi pet osoba, uključujući troje djece, pronađeno mrtvo na čak tri različite lokacije. Stanovnici su u šoku nakon što je jezivi zločin otkriven.

Petero ljudi, od kojih su troje djeca, pronađeno je mrtvo u nedjelju ujutro u južnoj Manitobi u Kanadi. Priveden je 29-godišnjak, ali optužbe protiv njega još nisu podignute, rekao je inspektor Tim Arseneault na konferenciji za medije.

"Kao roditelj, jednostavno ne mogu zamisliti strahotu vašeg gubitka. Cijela zajednica Carmana i okolnih područja tugovat će jer su izgubili neke od svojih najmlađih stanovnika na tako tragičan način", prenio je lokalni CBC.

Ubojstva su se dogodila na trima različitim lokacijama - dva na autocesti i jedno u kući u Carmanu. Policija je rekla da su prvo pronašli tijelo žene nakon što su dobili dojavu da je osobu udario automobil i zatim pobjegao s mjesta nesreće u 7:30 ujutro. Tijelo je pronađeno u jarku nedaleko od autoceste.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj, Anđela Bešlić Ivan Bulj izlazi iz zatvora Ubojica Anđele Bešlić uskoro na slobodi, njezin otac za DNEVNIK.hr: "Ne vjerujem da će se vratiti u Sinj. Zna se gdje provodi vikende"

U 10 sati policija je dobila dojavu o zapaljenom automobilu na drugoj dionici autoputa. Troje djece je iz gorućeg vozila izvukao svjedok prije nego što je stigla policija. Svi troje su proglašeni mrtvima na mjestu događaja.

Policajci su muškarca uhitili na tom mjestu. Arseneault je rekao da nije bilo problema tijekom uhićenja. Istraga je zatim odvela policajce do rezidencije u Carmanu gdje je locirano tijelo druge žene.

Policijske službe za glavne zločine, službe forenzičke identifikacije i jedinica za rekonstrukciju sudara istražuju smrt, rekao je Arseneault.

Pročitajte i ovo Pomor glavatih želvi - 4 Istraga u tijeku VIDEO/FOTO Misteriozni pomor glavatih želvi na našem otoku, biolozi izašli na teren: "Bilo je sablasno"

Mještanin Trent Lepine je ispričao da je vozio svoju kćer na satove klizanja oko 9:20 ujutro kada je na cesti vidio vozilo u kvaru. Otprilike sat vremena kasnije vraćao se kući kada je vidio blokadu ceste, policijska vozila i vozila hitne pomoći kako prolaze. Ispričao je da vozilo nije bilo u plamenu kada je prvi put prošao kraj njega te da nije obraćao veliku pozornost.

"Nisam stao jer je moja kći bila sa mnom. Ali također, kao što sam rekao, uvijek vidimo pokvarena vozila", rekao je Lepine kojemu u tome isprva nije bilo ništa čudno. Kada je otkrio što se točno dogodilo, ostao je u potpunom šoku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene