Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otprije poznat policiji

Muškarac u bolnici silovao 93-godišnjakinju i 95-godišnjakinju: Jedna isti dan preminula od infarkta

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je optužen da je u bolnici silovao 93-godišnjakinju i 95-godišnjakinju, a jedna od njegovih žrtava isti je dan preminula.

Muškarac je optužen da je u francuskoj bolnici silovao 93-godišnjakinju i 95-godišnjakinju, a jedna od njegovih žrtava isti je dan preminula od srčanog udara.

Smir B. (44) uhvaćen je nakon što je 95-godišnjakinja osoblju bolnice u predgrađu Pariza rekla što se dogodilo. Zaštitari su ga uhvatili nakon što je izišao iz sobe druge žrtve, na čijem su krevetu pronađeni tragovi njegove sperme, izvijestio je Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ilegalno ušli u Hrvatsku Taksist posumnjao da vozi nezakonite migrante pa ih odvezao u policiju

93-godišnjaknja, koja navodno pati od mentalnih poteškoća, nekoliko sati nakon napada počela se osjećati loše i izgubila je svijest. Kasnije je doživjela infarkt i preminula.

Napadač je policiji otprije poznat zbog spolnog zlostavljanja. Još nije objavljeno hoće li biti optužen i za smrt druge žrtve. Očekuje se da će njezina obdukcija biti izvršena danas.

"U ovoj fazi ne možemo donijeti nikakve zaključke jer je istraga u tijeku", rekao je javni tužitelj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene