Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanari bježali, policija utvrđuje uzrok

PANIKA U MOSTARU Požar i eksplozije u neboderu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanari mostarskog nebodera rano jutros su u panici počeli napuštati svoje domove radi požara i niza nerazjašnjenih eksplozija strahujući kako se radi o detonaciji eksploziva i streljiva zaostalog iz rata, dok policija utvrđuje okolnosti.

Na četrnaestom katu nebodera Zvjezdara, u Mostaru, oko 2 sata izbio je požar nakon čega se po tvrdnjama stanara koje su iznijeli lokalnim medijima čulo više slabijih eksplozija i pucnjeva.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Ilustracija Vatra je pod kontrolom Snažna borba s plamenom u susjedstvu, vatrogasci se satima bore s buktinjom: "Radi se o velikoj količini guma"

U međuvremenu se pokvario vodeni hidrant i dizalo što je dodatno izazvalo paniku. Zbog toga su stanari u panici napuštali stanove, a nedugo zatim su stigli vatrogasci koji su nakon jednosatne borbe uspjeli svladati vatrenu stihiju.

Po navodima iz vatrogasne postrojbe u Mostaru pričinjena je velika materijalna šteta no na sreću nije bilo ozlijeđenih.

Po riječima glasnogovornika Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevita Marića požar je izbio u napuštenome stanu, a uzrok su najvjerojatnije dotrajale instalacije. Po njegovim riječima policija provodi očevid. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene