Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljska tragedija

Odlučila je žrtvovati život da spasi svoju bebu, ali sudbina se okrutno poigrala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
37-godišnja Carrie odlučila je umrijeti da bi pokušala spasiti život svojoj nerođenoj bebi. Njezin suprug na kraju ih je obje izgubio...

Life Lynn DeKlyen rođena je 6. rujna nakon tek 24 tjedna trudnoće. Njezina majka, Carrie DeKlyen (37) podlegla je raku mozga 9. rujna. DeKlyen je odlučila da neće ići na kemoterapiju i eksperimentalne tretmane samo kako bi pokušala spasiti svoje nerođeno šesto dijete.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

Iako je DeKylen terapijom mogla produžiti svoj život za 10 godina ili više, u tome nije mogla sudjelovati ako je trudna, pošto bi kemoterapija bila prerizična za fetus.

"Mi smo za život", izjavio je suprug, Nick DeKlyen. "Ni u kom slučaju nismo vjerovali da bi trebali uzeti život djeteta da bi spasili Carrie."

Carrie DeKlyen nije bila pri svjesti zadnjih tjedana svog života, ali je održavala životne funkcije dok je novi život rastao u njoj. Dijete je porođeno carskim rezom. Nažalost, rodilo se s nizom zdrastvenih problema i preminulo je istoga dana, dok je majka umrla dva dana kasnije.

Malena Life Lynn će biti pokopana uz majčine noge. Majka i kćer su iza sebe ostavile petero braće, sestara i shrvanog supruga.

Nick DeKlyen je rekao da je prepun žalosti, ali ne žali što nije liječio rak svoje žene. Izjavio je da planira nastaviti dijeliti priču svoje žene i kćeri u nadi da inspirira druge.

Odluka Carrie DeKlyen - i rođenje Life – privukle su pozornost širom svijeta, pronašle potporu diljem društvenih mreža, a priča možda doživi i svoj ostvaraj na filmskom platnu, prenosi USA Today.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene