Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdila trojica

Mladu profesoricu osudili na 22 godine zatvora zbog seksa s učenicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč tome što se profesorica ispričala obiteljima svojih žrtava, sudac je ostao neumoljiv te ju je iz sudnice ispratio uz opasku da je predator.

Jennifer Fichter (30), nekadašnja profesorica engleskog na akademiji Central Florida Aerospace u Lakelandu, osuđena je na zatvorsku kaznu u trajanju od 22 godine zato što je od rujna 2011. do siječnja 2014. seksualno iskorištavala svoje učenike.

Pročitajte i ovo Satelitska snimka uragana Idalia Građani se evakuiraju Dramatična snimka iz svemira: Uragan ide prema Floridi, ima putanju koja nije viđena više od 170 godina - "Ovo mi je prvi zbog kojeg sam zbilja zabrinut" Srušio se helikopter na zgrade na Floridi Užas na Floridi VIDEO Spasilački helikopter srušio se na zgradu: Dimio se, okretao u zraku i pao - ima mrtvih i ozlijeđenih

Da je s njima imala seksualne odnose potvrdila su trojica, svi tada redom 17-godišnjaci, a s jednim je od njih ostala i trudna.

Dijete naposljetku nije donijela na svijet jer se podvrgnula abortusu, a na suđenju se moglo čuti i to kako ih je tjerala da lažu roditelje o njihovom odnosu, te da je jednog od njih nagovorila na seks na krovu škole.

Skandal u školi: Učenici svoju lijepu profesoricu ugledali u porniću

Fichter se tijekom izricanja presude kroz suze ispričala obiteljima učenika, ponovno istaknula da je uz sve te dečke bila i emotivno vezana, no sudac je ostao neumoljiv te ju je nazvao predatorom.

Zanimljivo, Fichter se prvi puta našla suočena s teškim optužbama još 2008. godine zato što je na neprikladan način pristupila jednom dječaku koji je tada pohađao osmi razred, no unatoč tome što je tada otjerana iz te javne škole u okrugu Orange, tri godine kasnije je dobila novu priliku raditi s djecom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene