Zaprosio djevojku pod vodom (Foto: Kenesha Antoine)
Zaprosio djevojku pod vodom (Foto: Kenesha Antoine) Foto: Kenesha Antoine

Muškarac iz Louisiane utopio se nakon što je zaprosio svoju djevojku pod vodom tijekom ljetovanja u Tanzaniji.


Steven Weber i Kenesha Antoine boravili su na otoku Pemba u drvenoj kabini sa spavaćom sobom koja se nalazi ispod površine oceana pokraj istočne obale Afrike.

Vezani članci Pomorska policija, ilustracija U moru kod Vodica uočeno tijelo: Utopila se 63-godišnjakinja Nikica Spudić iz HGSS-a Karlovac i Domagoj Mikić U Hrvatskoj se ove godine utopilo 39 osoba: Ovo su najčešće greške koje su kobne za kupače

Weber je u Keneshu zaprosio u četvrtak tako što je otplivao ispod površine vode, a u ruci je držao poruku koju je prislonio na prozor spavaće sobe, piše CNN.

''Ne mogu držati dah dovoljno dugo da ti kažem sve što volim o tebi. Ali sve ono što volim, svakoga dana volim još više! Hoćeš li molim biti moja ŽENA? Udaj se za mene!'', napisao je mladić na papiru prije nego što ja stavio u plastičnu vrećicu i zaronio kako bi iznenadio svoju odabranicu.

Nažalost, Weber se nije uspio vratiti na površinu. Kenesha Antoine se od njega oprostila dirljivom objavu na Facebooku. ''Nikad nisi izašao iz tih dubina, pa nikada nisi čuo moj odgovor: Da! Da! Milijun puta - da, udat ću se za tebe'', napisala je Antoine.

''Nismo uspjeli proslaviti početak ostatka svog života zajedno jer se najbolji dan našeg života pretvorio u najgori, najokrutniji splet sudbine koji se može zamisliti. Pokušat ću pronaći utjehu u činjenici da smo uživali u najnevjerovatnijim iskustvima ovih nekoliko dana i da smo oboje bili tako sretni i uzbuđeni u našim posljednjim trenucima zajedno'', nastavila je Antoine.

Sućut obitelji i njegovoj djevojci izrazili su i odmaralište Manta u kojem je par odsjeo. Izraze sućuti uputio je i američki State Department.