Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Mentalno nestabilna osoba?

Mladić osumnjičen za paljenje vrata crkve na Petrićevcu pušten na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić iz Banje Luke, koji je uhićen zbog sumnje da je podmetnuo požar u kojem su oštećena vrata katoličke crkve na Petrićevcu, pušten je na slobodu, izvijestili su u nedjelju lokalni mediji u Republici Srpskoj, prenoseći istodobno informaciju iz policijskih izvora koja sugerira kako je rječ o mentalno nestabilnoj osobi.

Mladić (25) je tijekom kaznene obrade priznao podmetanje požara, a policijski izvor navodi kako je kazao da je to učinio u pokušaju da "istjera duhove iz računala". Policijski istražitelji su pred ulaznim vratima crkve na Petrićevcu doista pronašli oštećeni kompjutorski procesor.

Pročitajte i ovo Ivica Mišković u bijegu je od kazne Iskočio kroz prozor Osuđeni pedofil nakon izricanja kazne pobjegao iz zgrade suda: Nije nemoguće i da se skloni u Hrvatskoj Ilustracija Suspendiran asistent Afera na Pravnom fakultetu! Uhvatila supruga u klinču sa studenticom, snimila ih i onda je počeo kaos

>> Potvrđeno uhićenje osobe koja je zapalila crkvu na Petrićevcu

Osumnjičenog, koji i stanuje u blizini crkve, istražitelji su navodno otkrili na temelju razgovora s drugim mještanima koji su im kazali da se taj njihov susjed dan prije paljevine žalio da "nešto nije u redu s računalom".

Masivna drvena vrata crkve na Petrićevcu zapaljena su na Veliki petak, a pritom je nastala šteta koju policija procjenjuje na sedam i pol tisuća eura. (T.Š./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene