Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Voda odnijela vozilo

Tragedija u BiH: Mlada pjevačica autom sletjela u rijeku i poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beživotno tijelo Amile Hasanović (20) izvučeno je iz nabujale rijeke Bosne. Mlada djevojka sletjela je automobilom u rijeku.

U utorak je iz rijeke Bosne izvučeno tijelo 20--godišnje Amile Hasanović. Ona je automobilom u ponedjeljak oko 13:30 sati sletjela s ceste u nabujalu reku. U autu je bila sama, a mještani Seoče ispričali su da je auto pod vodom nestao za nekoliko sekundi, piše Blic.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila Ilustracija Divljao po Rijeci Pijan bježao policiji: Jurio kroz crvena svjetla i jednosmjernim ulicama, udario i policijski auto

'Vidjeli smo djevojku kako pokušava razbiti staklo i ispliva, ali nije se mogla izboriti s brzom i nabujalom rijekom. Neki od nas pokušali su ući u vodu, ali je auto nestao brzo i nismo ga vidjeli', rekao je jedan od očevidaca.

Sumnjaju se da je djevojka, umjesto da prebaci u prvu brzinu, prebacila u rikverc, a kada je stisnula papučicu gasa, nije krenula naprijed već je sletjela niz obalu. Očevici su spasilačkim službama pomogli da lociraju automobil.

VIDEO Autobus sletio s autoceste i prevrnuo se, 13 ozlijeđenih

Na mjestu na kojem je pronađeno vozilo, voda je veoma duboka. Svjedoci tragedije odmah su pozvali policiju. Na teren su izašli pripadnici Jedinice za podršku MUP Zeničko-dobojskog kantona, ronioci i vatrogasci iz Kaknja i Visokog.

U ponedjeljak su više od tri sata pokušavali izvući auto iz rijeke, ali zbog jakih struja, mraka i hladnoće, nisu uspjeli. Potraga je obustavljena oko 17 sati, ali je nastavljena jučer ujutro te je izvučena u 11:30 sati.

U tijeku je uviđaj, automobil je nakon izvlačenja poslan na vještačenje, a tijelo na obdukciju.

Amila Hasanović poznata je po sudjelovanju u glazbenom shwu 'Zvezda možeš biti ti'. Mlada pevačica prošle je godine objavila prvi singl pod nazivom 'Provalnik'. U jednom od intervjua izjavila je da je njen najveći strah od visina i dubina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene