Obavijesti Video Pretražite Navigacija

McCain pred simpatizerima: Ne bojte se Obame kao predsjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući da prema posljednjim anketama u utrci za predsjedničku stolicu u SAD-u vodi demokratski kandidat Barack Obama, neki McCainovi simpatizeri izravno su svom kandidatu na skupu u Minnesoti izrazili ljutnju.

‘Ne vjerujem Obami. Pročitala sam da je on Arapin’, rekla je jedna žena.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Izraelski Iron Dome Prijetnje sigurnosti Šef najveće njemačke tvornice oružja upozorio: "Europa bi trebala izgraditi svoju Željeznu kupolu"

>> McCain napadao, Obama se oštro branio

>> Hoće li rasne predrasude odlučiti američke izbore?

>> Obama ispred McCaina u 11 nacionalnih anketa

‘Nije gospođo, on je pristojan obiteljski čovjek’, odgovorio je McCain te dodao: ‘On je građanin s kojim se ja ne slažem u nekim fundamentalnim pitanima. O tome se u predsjedničkoj kampanji zapravo i radi.’

Ostali posjetitelji skupa na različite su načine izražavali svoj strah od Baracka Obame te je McCain stao u njegovu obranu.

‘Ja želim biti predsjednik SAD-a i ne bih volio kada bi to postao Obama. Ali moram vam reći, on je čestita osoba i ne morate ga se bojati ukoliko postane predsjednik SAD-a’, rekao je McCain.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene