Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: 'Majstori' izložili bebu divovskim valovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krajnje neodgovorni otac jučer je poveo dijete u kolicima u šetnju po plaži u Brightonu, što ni najmanje ne bi bilo neobično da Veliku Britaniju nije zahvatila oluja popraćena diovovskim valovima, kakvu stanovnici ne pamte.

Otac je kolica ležerno držao samo jednom rukom, u drugoj ruci imao je cigaretu te kao da je ignorirao ogromne valove koji su zapljuskivali mol. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Snimka koja je šokirala Britance VIDEO Socijalni radnici roditeljima oduzeli tek rođenu bebu Slika nije dostupna Otac bebe koja je pala pod vlak 'Svi smo dobro, ali žena se uzruja kad vidi snimku'

'Imao je više sreće nego pameti što valovi njega i dijete nisu odvukli u more', kazao je prolaznik koji se zgrozio vidjevši oca i bebu na obali. 

Inače, Veliku Britaniju pogodilo je snažno nevrijeme popraćeno obilnom kišom i snažnim vjetrom koji su uzrokovali poplave, nestanak električne energije te kolaps u prometu. 

Spasioci su iz sigurne smrt spasili 30 ljudi koji su ostali zarobljeni u poplavljenom kampu, a tisuće putnika 'zaglavilo' je na aerodromu Heatrow, jer je više od 40 letova odgođeno. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene