Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Krajnje neodgovorni otac jučer je poveo dijete u kolicima u šetnju po plaži u Brightonu, što ni najmanje ne bi bilo neobično da Veliku Britaniju nije zahvatila oluja popraćena diovovskim valovima, kakvu stanovnici ne pamte.


Otac je kolica ležerno držao samo jednom rukom, u drugoj ruci imao je cigaretu te kao da je ignorirao ogromne valove koji su zapljuskivali mol. 

Vezani članci Ilustracija Vrhovni sud potvrdio: 30 godina zatvora monstrumu koji je četvero djece bacio s balkona Mario Jurič Splitskom "zlatnom kokom" idućih 40 godina upravljat će gradska tvrtka: "Cijene nekretnina u blizini sad abnormalno rastu"

'Imao je više sreće nego pameti što valovi njega i dijete nisu odvukli u more', kazao je prolaznik koji se zgrozio vidjevši oca i bebu na obali. 

Inače, Veliku Britaniju pogodilo je snažno nevrijeme popraćeno obilnom kišom i snažnim vjetrom koji su uzrokovali poplave, nestanak električne energije te kolaps u prometu. 

Spasioci su iz sigurne smrt spasili 30 ljudi koji su ostali zarobljeni u poplavljenom kampu, a tisuće putnika 'zaglavilo' je na aerodromu Heatrow, jer je više od 40 letova odgođeno.