Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lance zaključavao lokotom

Majku od jutra do navečer držao u lancima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije odlaska u polje, Slaviša bi majku vezao lancem za stup na ulazu u obiteljsku kuću. Odvezao bi je tek navečer kada bi se vratio kući.

Jagodinska policija podnijela je prijavu protiv Slaviše S. (56) iz sela Svojnovo. On je osumnjičen da je majku V.S. (79) vezao lancem dugim osam metara za stup na ulazu u obiteljsku kuću. Lanac je tada zaključavao lokotom kako ona ne bi mogla napustiti dvorište, prenosi Mondo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Nemoguć je' VIDEO: Majka prisiljena sina vezati lancima Slika nije dostupna Majka i sin 'zaradili' kaznene prijave zbog droge

Mještani Svojnova kažu da ne znaju ništa o obitelji i da nitko s njima nije u dobrim odnosima. Slaviša tvrdi da nije bio uhićen. 'Policija je dolazila u utorak, ali samo smo malo porazgovarali, ništa posebno. Majka mi je kod kuće, leži u sobi i nije u bolnici. Nisam nikog vezivao', kaže.

Prema neslužbenim informacijama, starica je bila vezana lancem dugim osam metara i to oko gležnjeva. To su potvrdili i liječnici, jer je imala podljeve oko desnog gležnja. Ima i lakše povrede glave, što je dokaz da je padala po dvorištu.

'Sin je majku vezivao ujutro kada bi krenuo raditi u polje. Kada bi se navečer vratio kući, onda bi je odvezao. Lanac je zaključavao lokotom. To je trajalo sedam ili osam dana, dok njen unuk nije došao iz inozemstva. Ona je preko dana padala po dvorištu. Unuk je sve prijavio policiji i Centru za socijalni rad. On se trenutačno brine o starici i, koliko nam je poznato, pokušava joj pronaći smještaj u nekom staračkom domu', rekao je anonimni policijski izvor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene