Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Majka utopila 4-godišnju kćer jer se stidjela njezinog invaliditeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka je utopila svoju kćer u kadi jer je bila posramljena i nije se mogla nositi s njenom invalidnošću.

Joanne Hill pokušala je nagovoriti muža Simona da svoju malu kćerkicu koja je bolovala od cerebralne paralize daju na posvajanje. No kada je otac to odbio, majka je skovala pakleni plan da ubije dijete. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se istražuje Policajci pronašli muškarca bez penisa: Ležao je u nesvijesti Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Nakon što ga je utopila, majka je dijete obukla i smjestila u auto. Zatim je kupila bocu vina, pila i vozikala se naokolo. Nadzorne kamere na benziskoj stanici snimile su Joanne, koja je par tjedana prije ubojstva prevarila muža s kolegom s posla, kako se šali s osobljem dok joj se u autu nalazi mrtvo dijete. 

Nakon što je cijelu noć provela pijući i vozeći se, rano ujutro dijete je odvela u bolnicu govoreći liječnicima: ‘Hoće li mi netko pomoći, misim da je mrtva.’ 

Doktori su je pokušali oživjeti no ubrzo je proglašena mrtvom. 

Danas je započelo suđenje zbog ‘hladnokrvnog i planiranog ubojstva’ kako ga je nazvalo tužiteljstvo. Majka je priznala istražiteljima da je planirala ubiti svoju kćer, a zatim počiniti samoubojstvo vozeći se u automobilu. 

Testovi su pokazali da joj je razina alkohola u krvi iznosila dvaput više od dopuštene. 

Majka je tvrdila kako u vrijeme ubojstva nije bila uračunljiva no sud je odbio njezine argumente jer ‘ne pati od nikakve duševne bolesti’ te je ‘pokušala prikriti svoju umješanost u zločin’. 

Suđenje se nastavlja za dva tjedna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene