Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka je utopila svoju kćer u kadi jer je bila posramljena i nije se mogla nositi s njenom invalidnošću.


Joanne Hill pokušala je nagovoriti muža Simona da svoju malu kćerkicu koja je bolovala od cerebralne paralize daju na posvajanje. No kada je otac to odbio, majka je skovala pakleni plan da ubije dijete. 

Vezani članci Bivši udomitelj djevojčice Bivši udomitelji djevojčice shrvani: "Pozdravili smo se s našim anđelom, danas smo je dotaknuli posljednji put. Da smo znali... Ne bi je dali pa makar u zatvoru završili" Posječene masline - 1 Lopovi ukrali masline stare i do stotinu godina! Uzimaju ih za ukras, a za sobom osim rupa u zemlji, ostavljaju ogromnu novčanu štetu

Nakon što ga je utopila, majka je dijete obukla i smjestila u auto. Zatim je kupila bocu vina, pila i vozikala se naokolo. Nadzorne kamere na benziskoj stanici snimile su Joanne, koja je par tjedana prije ubojstva prevarila muža s kolegom s posla, kako se šali s osobljem dok joj se u autu nalazi mrtvo dijete. 

Nakon što je cijelu noć provela pijući i vozeći se, rano ujutro dijete je odvela u bolnicu govoreći liječnicima: ‘Hoće li mi netko pomoći, misim da je mrtva.’ 

Doktori su je pokušali oživjeti no ubrzo je proglašena mrtvom. 

Danas je započelo suđenje zbog ‘hladnokrvnog i planiranog ubojstva’ kako ga je nazvalo tužiteljstvo. Majka je priznala istražiteljima da je planirala ubiti svoju kćer, a zatim počiniti samoubojstvo vozeći se u automobilu. 

Testovi su pokazali da joj je razina alkohola u krvi iznosila dvaput više od dopuštene. 

Majka je tvrdila kako u vrijeme ubojstva nije bila uračunljiva no sud je odbio njezine argumente jer ‘ne pati od nikakve duševne bolesti’ te je ‘pokušala prikriti svoju umješanost u zločin’. 

Suđenje se nastavlja za dva tjedna.