Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragedija u Njemačkoj

Majka ubila dvoje maloljetnih sinova i sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obiteljska tragedija dogodila se u Njemačkom gradu Lorchu. Majku i njezina dva maloljetna sina na podu kupaonice mrtve su pronašli djelatnici hitne pomoći i policije.

Tijela je pronašao otac, koji je profesor u obližnjoj srednjoj školi, nakon što ga je ravnatelj nazvao i rekao mu kako mu se stariji 12-godišnji sin Louis nije pojavio u školi. nakon što je stigao kući, vidio je kako su rolete spuštene na prozorima. U stanu je bio potpuni mrak, no kad je otac otvorio rolete, pronašao je i tijela 44-godišnje supruge Nicole B. i dvoje sinova, 7-godišnjeg Justina i već spomenutog starijeg Louisa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene Ilustracija Preporuke za sigurniji dom Hladno vrijeme nosi opasnost od požara, eksplozija i trovanja ugljikovim monoksidom: Policija objavila savjete za građane

>> Rodila četvero mrtvorođenčadi, skrivala ih u ormaru

Tijela su pronađena oko 10.45 sati, a uzrok smrti, prema policiji, vjerojatno je trovanje plinom. 'Sumnjamo na samoubojstvo. Žena je pustila plin iz pećnice, te je na taj način otrovala i sebe i djecu', navode policijski, a prenosi Bild. Motivi ove tragedije nepoznati su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene