Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od 20 godina

Rodila četvero mrtvorođenčadi, skrivala ih u ormaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Starija žena i baka, priznala je kako je godinama skrivala svoje četvero mrtvorođene djece. Troje je 20 godina držala skriveno u ormaru.

Bernadette Quirk, 55-godišnjakinja, sudu u Liverpoolu je priznala kako je sve mrtvorođene bebe rodila u 80-im godinama prošlog stoljeća, piše BBC. Tijela dvoje beba blizanaca te još dvije mrtvorođene bebe, zakopala je u plitkom grobu na lokalnom groblju u Harlow Closeu.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Bebe u bolnici (Foto: Facebook/M.K.) - 2 ide na sastanak u bolnicu Majka blizanaca ispričala se zbog prijetnji bolnici, pedijatri objašnjavaju jesu li bebe bile zanemarene

>> Majka dvaput ubila sina i zakopala ga na igralištu

Sudac je rekao kako će joj kazna biti izrečena idućeg mjeseca, a prijeti joj i kazna zatvora. Njezin odvjetnik sudu je rekao kako je Quirk rodila tu djecu u vrlo teškom životnom periodu, kad je imala velikih problema s alkoholom.

Nije se mogla sjetiti četvrtog poroda

Quirk se na sudu teško prisjećala detalja oko porađanja četvero mrtvorođene djece, između ostalog i točnih datuma rođenja. 'On samo želi sudu istaknuti, što su potvrdili i liječnički nalazi, kako su sva djeca bila mrtvorođena', naglasio je Ian Morris, njezin odvjetnik. Quirk se nikako nije mogla sjetiti rađanja četvrte bebe, no dokazi o njezinom majčinstvu su nepobitni, pa je nije imala drugog izbora nego priznati krivnju.

Bernadette Quirk, koja trenutno živi u Wiganu, uhićena je prošle godine, u trenutku kad se liječila u bolnici od depresije i na rubu izbacivanja iz vlastitog doma.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene