Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka policija sumnjiči majku kako je podvodila vlastitu 5-godišnju kćer, koja je pronađena mrtva i bačena pokraj ceste


Nesretna djevojčica nestala je još 10. studenog , a kad je posljednji put viđena, bila je u naručju muškarca, koji ju je nosio prema sobi u hotelu, 60-ak kilometara od mjesta Fayetteville u američkoj saveznoj državi Sjevernoj Karolini. Strahujući kako je 5-godišnja Shaniya Davis prodana pedofilskom kriminalnom lancu prostitucije, agenti FBI-ja i policije saveznih država, pokrenule su potragu po čitavom SAD-u.

>> Majka prodala kćeri i tjerala ih na prostituciju

Vezani članci Privođenje, ilustracija (Foto:Pixsell,Dusko Jaramaz) Istarski pročelnik ostaje iza rešetaka: Zagrepčanku tjerao na prostituciju pa je ucjenjivao fotografijama Slika nije dostupna Protiv majke iz Karlovca podnesena optužnica zbog podvođenja kćeri

Majka djevojčice uhićena je i prijavljena za trgovinu djecom i kazneno djelo podvođenja maloljetnika, a u uhidbenom nalogu za 25-godišnju Antoinette Davis, stajalo je kako je ona dozvolila odvođenje kćeri 's namjerom zadržavanja zbog seksa', piše Daily Mail. Povrh svega, neodgovorna majka je još i trudna, a nestanak kćeri prijavila je prošlog utorka. Otac umrle djevojčice povjerio ju je privremeno majci na skrb, samo dan prije njezinog nestanka, iako on ima primarnu skrb nad djetetom.

Mario Andrette McNeill, muškarac, kojeg su sigurnosne kamere snimile kako djevojčicu odvodi u sobu, u spomenutom hotelu, sam se predao i policiji priznao kako je djevojčicu oteo te da je njezina majka znala kako će ju seksualno iskoristiti. Policija je i protiv njega podnijela kaznenu prijavu.