Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neodgovorna majka

Majka podvodila curicu: Pronašli je mrtvu pored ceste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija sumnjiči majku kako je podvodila vlastitu 5-godišnju kćer, koja je pronađena mrtva i bačena pokraj ceste

Nesretna djevojčica nestala je još 10. studenog , a kad je posljednji put viđena, bila je u naručju muškarca, koji ju je nosio prema sobi u hotelu, 60-ak kilometara od mjesta Fayetteville u američkoj saveznoj državi Sjevernoj Karolini. Strahujući kako je 5-godišnja Shaniya Davis prodana pedofilskom kriminalnom lancu prostitucije, agenti FBI-ja i policije saveznih država, pokrenule su potragu po čitavom SAD-u.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Slika nije dostupna Nudila ih za 15 eura Majka prodala kćeri i tjerala ih na prostituciju

>> Majka prodala kćeri i tjerala ih na prostituciju

Majka djevojčice uhićena je i prijavljena za trgovinu djecom i kazneno djelo podvođenja maloljetnika, a u uhidbenom nalogu za 25-godišnju Antoinette Davis, stajalo je kako je ona dozvolila odvođenje kćeri 's namjerom zadržavanja zbog seksa', piše Daily Mail. Povrh svega, neodgovorna majka je još i trudna, a nestanak kćeri prijavila je prošlog utorka. Otac umrle djevojčice povjerio ju je privremeno majci na skrb, samo dan prije njezinog nestanka, iako on ima primarnu skrb nad djetetom.

Mario Andrette McNeill, muškarac, kojeg su sigurnosne kamere snimile kako djevojčicu odvodi u sobu, u spomenutom hotelu, sam se predao i policiji priznao kako je djevojčicu oteo te da je njezina majka znala kako će ju seksualno iskoristiti. Policija je i protiv njega podnijela kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene