Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvrgnuta kritikama

Majka koju su na društvenim mrežama brojni žestoko osudili objasnila kako je nastala sporna fotografija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Molly Lensing objasnila je što je beba radila na podu dok je ona tipkala po mobitelu.

Molly Lensing, majka koju su prošle godine razvlačili po svim društvenim mrežama i kritizirali jer je odložila bebu na pod dok je tipkala po mobitelu, objasnila je prije nekoliko dana u razgovoru za Today pod kojim je to okolnostima fotografija nastala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potres u Turskoj Čudo nakon gotovo dva mjeseca! Pronađena mama bebe koja je bila zatrpana ispod ruševina Slika nije dostupna OTVORENA ISTRAGA Slučaj koji je zgrozio javnost: Umjesto cjepiva protiv hepatitisa, dojenče dobilo cjepivo protiv korone

Lensing je, naime, fotografirao neki stranac dok su zajedno čekali u zračnoj luci u Coloradu, koji ju je potom izložio razapinjanju, a da nije bio upućen u kontekst zbivanja.

"Tog su se dana pokvarila računala i ostali smo zarobljeni na aerodromu dvadesetak sati. Otprilike isto toliko vremena sam bebu nosila u rukama, te sam je naposljetku odložila na pod kako bi se odmorila, ali i kako bi se malena Anastasija, tada stara samo dva mjeseca, dobila priliku rastegnuti".

"Mobitel sam držala u rukama jer sam zabrinutoj obitelji u tom trenutku tipkala SMS što se zbiva, ali ljudi su na temelju fotografije izvukli zaključke kakve su već izvukli i nije tek jedan čovjek napisao da sam očajna majka", požalila se Lensing, koja je narednih mjeseci morala strahovati hoće li ostati bez posla.

Naime, s obzirom na to da radi kao pedijatrijska sestra, Lensing se pitala što će o njoj misliti kolege i nadređeni, hoće li joj zbog fotografije zabraniti rad s dojenčadi. Do toga, na njezinu sreću, ipak nije došlo. 

Chick on the right either "I Can't Even" or is like "This gonna be me in 8 months. I didn't sign up for this ... gotta call Tod"

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene