Molly Lensing i njezina Anastasia provele su na aerodromu dvadesetak sati (FOTO: Twitter)
Molly Lensing i njezina Anastasia provele su na aerodromu dvadesetak sati (FOTO: Twitter)

Molly Lensing objasnila je što je beba radila na podu dok je ona tipkala po mobitelu.


Molly Lensing, majka koju su prošle godine razvlačili po svim društvenim mrežama i kritizirali jer je odložila bebu na pod dok je tipkala po mobitelu, objasnila je prije nekoliko dana u razgovoru za Today pod kojim je to okolnostima fotografija nastala.

Lensing je, naime, fotografirao neki stranac dok su zajedno čekali u zračnoj luci u Coloradu, koji ju je potom izložio razapinjanju, a da nije bio upućen u kontekst zbivanja.

"Tog su se dana pokvarila računala i ostali smo zarobljeni na aerodromu dvadesetak sati. Otprilike isto toliko vremena sam bebu nosila u rukama, te sam je naposljetku odložila na pod kako bi se odmorila, ali i kako bi se malena Anastasija, tada stara samo dva mjeseca, dobila priliku rastegnuti".

"Mobitel sam držala u rukama jer sam zabrinutoj obitelji u tom trenutku tipkala SMS što se zbiva, ali ljudi su na temelju fotografije izvukli zaključke kakve su već izvukli i nije tek jedan čovjek napisao da sam očajna majka", požalila se Lensing, koja je narednih mjeseci morala strahovati hoće li ostati bez posla.

Naime, s obzirom na to da radi kao pedijatrijska sestra, Lensing se pitala što će o njoj misliti kolege i nadređeni, hoće li joj zbog fotografije zabraniti rad s dojenčadi. Do toga, na njezinu sreću, ipak nije došlo. 

Chick on the right either "I Can't Even" or is like "This gonna be me in 8 months. I didn't sign up for this ... gotta call Tod"