Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemiri u Beogradu

Pogledajte snimku: Vučić izašao iz zgrade Predsjedništva, prosvjednici ga brutalno izvrijeđali

Vučić izlazi iz zgrade Predsjedništva (Foto: Dnevnik.hr)
Vučić izlazi iz zgrade Predsjedništva (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Vučić izlazi iz zgrade Predsjedništva (Foto: Dnevnik.hr) Vučić izlazi iz zgrade Predsjedništva (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Vučić izlazi iz zgrade Predsjedništva (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Nakon što su danas zgradu Predsjedništva Srbije okupirali prosvjednici, Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oko 16 je sati uspio izaći iz zgrade.

Kako javlja reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak, Vučića su dočekali prosvjednici koji su mu između ostalog uzvikivali "Lopove", i "Ukrao si Srbiju"!

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Aleksandar Vučić Težak udarac Vučićev SNS nije skupio većinu u Beogradu: Slijede novi izbori?

On im je na to odgovorio: "Živjela Srbija, ali ne fašistička kao što su to vođe prosvjeda".

Podsjetimo, Vučić je danas održao  konferenciju za novinare u zgradi Predsjedništva Srbije u podne, a u isto vrijeme prosvjednici su probili policijski kordon i došli do samog ulaza u zgradu. Potom su je okružili te nisu dopuštali Vučiću da izađe iz zgrade dok ne podnese ostavku.

Dio prosvjednika predvođenih Božom Obradovićem uputili su se pred policijsku postaju osloboditi uhićene mladiće, a najavili su kako će i danas ući u zgradu RTS-a. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene