Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bijela kuća bez komentara

Ispovijest bivšeg Trumpova liječnika: "Diktirao mi je da napišem da je najzdraviji predsjednik SAD-a"

Donald Trump u Davosu (Foto: AFP)
Donald Trump u Davosu (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Donald Trump u Davosu (Foto: AFP) Donald Trump u Davosu (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Donald Trump drži čašu s dvije ruke poput malog djeteta (Foto: AFP) Galerija 1/2 >>
Bivši liječnik Donalda Trumpa izjavio je da nije napisao pismo iz 2015. u kojemu se navodi da je zdravlje tadašnjeg republikanskog kandidata "zadivljujuće odlično", izvijestili su američki mediji, a prenosi BBC u srijedu.

"(Trump) diktirao je cijelo pismo", rekao je Harold Bornstein za CNN.

Pročitajte i ovo Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom suda preminuo u bolnici Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom u kojoj se sudi Donaldu Trumpu U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U tijeku je suđenje Trumpu UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina?

Bijela kuća još nije komentirala izjavu liječnika.

Bornstein je također rekao da je Trumpov zaštitar napravio "pretres" njegovih ureda u veljači 2017. i da je uzeo zdravstveni karton američkog predsjednika.

U intervjuu za CNN Bornstein je kazao da pismo iz 2015., u kojemu se sugerira da bi Trump bio "najzdravija osoba ikada izabrana za predsjednika", nije njegova profesionalna procjena.

"(Trump) diktirao je pismo, a ja sam mu rekao što ne može napisati."

BBC naglašava kako nije jasno zbog čega je Bornstein baš u ovom trenutku dao tu izjavu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene