Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U libijskoj vojsci izvođenje ludosti u borbenim zrakoplovima nije novost, pa pogledajte i ostale snimke koje donosimo u članku.


Nepoznati pripadnik libijskih zračnih snaga dokazao je da je silno vješt i hrabar, ali i da ne cijeni svoj život previše jer je prije nekoliko dana pri velikoj brzini spustio MIG-23 na otprilike metar i pol od zemlje.

Vezani članci Spretni je pilot uspješno spustio zrakoplov Bombardier Q400 (FOTO: YouTube/Screenshot) Pilot lude hrabrosti i nevjerojatnih vještina sigurno spustio avion u nemogućim uvjetima Slika nije dostupna Pilot uspješno spustio zrakoplov na autocestu, drama završila bez žrtava i štete!

Pilot je takvo učinio očito kako bi zadivio okupljene kolege, ali i kako bi postao međunarodna zvijezda budući da je snimka postavljena na društvene mreže.

U libijskoj vojsci, koja navodno raspolaže s tek još nekoliko ispravnih aviona, izvođenje ludosti u borbenim zrakoplovima nije novost, pa je tako na istoj stranici na Facebooku moguće pronaći par sličnih snimaka.  

DRAMA NA HRVATSKOM NEBU Hrvatski MIG-ovi presreli su civilni zrakoplov

MiG-23 (Flogger) je sovjetski borbeni lovac s promjenjivom geometrijom krila, a projektirao ga je biro Mikojan-Gurjevič u bivšem Sovjetskom Savezu šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Zrakoplov je takozvane "treće generacije" te je bio prvi sovjetski avion naoružan s raketama koje su mogle naciljati metu i izvan vidokruga pilota. U stanju je razviti brzinu od 2.445 kilometara na sat.

 

فن القيادة لطيارين سلاح الجو الليبي

Posted by ‎رئاسة أركان القوات الجوية Air force libyan‎ on Friday, July 3, 2015
 

Mig23 Very Low Pass [Libya]

Posted by ‎رئاسة أركان القوات الجوية Air force libyan‎ on Saturday, May 30, 2015
 

الطيار أدريس حامد العبيدي

Posted by ‎رئاسة أركان القوات الجوية Air force libyan‎ on Saturday, April 18, 2015

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook