Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odmarala na Costa Rici

Lažirala kćerinu smrt kako bi dobila još tjedan dana godišnjeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koliko neki žude za slobodnim danima govori i bizaran slučaj jedne majke koja je lažirala smrt svoje kćeri.

58-godišnja Joan Barnett radila je kao profesorica u školi na Manhattanu, a kada je na red došao godišnji počastila se odmorom na Costa Rici. No, kako bi uživanje trajalo što duže i da bi iskoristila dva i pol, umjesto jednog i pol tjedna godišnjeg Joan je smislila opaki plan.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

>> Lažirao smrt u nesreći u Crnoj Gori, našli ga živog u Njemačkoj

Tako je naložila svojoj prvoj kćeri da nazove školu i javi im da joj je sestra na Costa Rici imala srčani udar. Drugoj kćeri je kasnije istog dana rekla da javi školi da joj je sestra umrla od srčanog udara  te da sada svi moraju otići na sprovod, piše Daily Mail. Joan se nije zaustavila na tome, jer, trebala joj je potvrda za kćerinu smrt. I nabavila ju je. No, sve je postalo sumnjivo školskom istražitelju koji je usporedio formular koji mu je dala Joan s onim kakve imaju na Costa Rici, nije se podudarao font.

Joanina priča je pala i kada su istražitelji provjerili datume rezervacije povratnih letova njihove zaposlenice. Dodatni tjedan odmora na plaži Joan je platila poslom. Slučaj je završio na sudu gdje je se ona izjasnila da nije kriva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene