Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U redovitoj policijskoj kontroli

Lažirao smrt u nesreći u Crnoj Gori, našli ga živog u Njemačkoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački policajci u redovitoj su kontroli razotkrili državljanina BiH u spektakularnoj prijevari - lažiranju smrti.

Radi se o Ivici Mileru čiji je nestanak prijavila supruga prije pola godine. Milerov automobil pronađen je u Crnoj Gori, u rijeci Tari i sve je izgledalo kao strašna prometna nesreća. Kako se mislilo, automobil je pao niz liticu u 50 metara dubok kanjon, no tijelo nije bilo pronađeno.

Pročitajte i ovo Zračna luka Salt Lake City International Airport Putnici evakuirani Drama na aerodromu: U motoru zrakoplova pronađen mrtav muškarac Obitelj autom sletjela u kanjon rijeke izvlačili ih s dubine od 100 metara Tragedija u susjedstvu: Obitelj autom sletjela u kanjon rijeke, poginula trudnica

Zanimljivo, nesreću je prijavio vozač koji je vozio iza Milera. On je ispričao kako je automobil ravno sletio u vodu bez da je pokušao skrenuti u blagom zavoju. U automobilu su pronađeni dokumenti, među kojima i putovnica Ivice Milera.

>> Lagao da je teško bolestan i dobre ljude 'olakšao' za 80.000 kuna

Bez tijela, ali i tragova kočenja policija je počela sumnjati da se radi o prijevari osiguranja.

Savršen plan razotkriven je u Njemačkoj kada su prometni policajci zaustavili Milera u redovitoj kontroli, ali pod drugim imenom - Perica Mikanov, piše portal nezavisne.com. Kada su ga upitali o prometnoj u Crnoj Gori sve je negirao i čudio se o čemu policija priča.

Njemački policajci su podatke proslijedili crnogorskim kolegama koji nisu otkrili više detalja o cijelom slučaju. Otkriveno je da je svjedok nesreće bio lažan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene