Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vratio ih vlasniku

Kupio kuću pa u njoj našao 235.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je Josh Ferrin kupio prvu obiteljsku kuću nije ni zamišljao da će s njom dobiti i 45.000 dolara, odnosno 235.000 kuna.

Nakon kupnje kuće u Salt Lake Ciyju Josh je odlučio prvi puta prošetati svojim domom. Bio je uzbuđen što napokon ima svoj krov nad glavom, a uzbuđenje je bilo još veće kada je došao u garažu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na području Istre Pronašao ljudske kosti dok je brao gljive: Policija radi na identifikaciji Ilustracija Sarin se vraća kući Obitelj pronašla svoju izgubljenu mačku u gradu udaljenom više od 1000 kilometara

Iza jednih vrata bile su ljestve koje su ga dovele do prostorije u kojoj se nalazila metalna kutija nalik onoj sa streljivom iz II. svjetskog rata.

>> Dobio dva milijuna na lutriji i dalje jede u pučkoj kuhinji

'Uspaničio sam se, zaključao sam to u automobilu i nazvao suprugu da joj kažem što sam pronašao', rekao je Josh. Nakon prve kutije pronašao ih je još sedam, a u svima je ukupno bilo više od 40.000 dolara.

Iako mu je kroz glavu prolazilo koliko računa bi s tim novcem mogao platiti odlučio je svih 45 tisuća vratiti vlasniku. 'Znali smo da moramo vratiti novac, ali to ne znači da nam na pamet nije pao popravak automobila ili čak posvojenje djeteta, što si sada ne možemo priuštiti', rekao je Josh, piše AP.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene