Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teroristički čin?

KRVAVI NAPAD U BRUXELLESU Muškarac nožem ranio dvojicu policajaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bruxellesom ponovno vlada strah. Iz uasad neutvrđenog razloga, jedan je muškarac napao i nožem teško ranio dva policajca, a trećem šakom slomio nos.

U svirepom napadu na ulicama Bruxellesa, zasad neimenovani muškarac nožem je nasrnuo na dvojicu policajaca, te jednog ranio ubodom u vrat, a drugog u područje trbuha, prenosi Guardian.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Bruxellesu Niz propusta Je li se mogao spriječiti teroristički napad u Bruxellesu? "Napadač je bio poznat vlastima zbog sumnjivih aktivnosti…" Slika nije dostupna "Čovjek sa šeširom" Pariški napadi: Glavni osumnjičenik Abrini optužen i u Francuskoj

Napad se dogodio u četvrti Schaerbeek, a napadač je nakon napada pokušao pobjeći, no zaustavila ga je druga skupina policajaca. Muškarac se nije htio predati, već je nasrnuo na njih i šakom jednom policajcu razbio nos, a ovaj ga je hicem iz oružja ranio u nogu.

Eric Van Der Sypt, federalni tužitelj, ne isključuje mogućnost da je riječ o terorističkom činu. "Imamo razloga vjerovati da je napad povezan s terorizmom", rekao je, no detalje oko toga nije zasad htio otkriti.

Belgija se nalazi u stanju visoke sigurnosne pripravnosti otkako je 32 ljudi ubijeno u bombaškom napadu 22. oćžujka na briselskom aerodromu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene