Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Misteriozni krug, tvrde posjetitelji, nisu formirali ljudi. 'To je tehnologija koju još nismo savladali', kaže jedan od njih.


Misteriozni krug u žitu u Bavarskoj privukao je tisuće posjetitelja otkad je otkriven u polju pšenice prošli tjedan.

Vezani članci Obruč protiv koronavirusa Talijan smislio idealnu zaštitu od koronavirusa, njegova metoda postala hit na društvenim mrežama Davor Božinović (Foto: Dnevnik.hr) Bavarska zahvalna Hrvatskoj na zaštiti granice EU-a, ali brine je povećanje broja ilegalnih imigranata

Krug smješten u Ristingu promjera je 75 metara te je sastavljen od tri prstena. Uočio ga je prošli tjedan muškarac iz letećeg balona, a informacija se brzo proširila internetom, piše The Local.

'Pjevali su, plesali, svirali gitaru i spavali na polju', rekla je o posjetiteljima žena koja živi u blizini. Mnogi od njih vjeruju da krug nisu formirali ljudi.

Izvanzemaljci posjetili Makedoniju!?

'To je tehnologija koji još nismo savladali. Žele nam pokazati da su tu i da nas vole', uvjeren je jedan posjetitelj.

Krug je inače u blizini antena bivše komunikacijske stanice koja je korištena za prijenos prvog spuštanja na Mjesec 1969. godine europskim kućanstvima.

Vlasnik polja Christop Huttner tvrdi da on nije tvorac kruga.'To je vrlo teško za napraviti i jako je dobro napravljeno. Ne znam kako im je uspjelo. Nema tragova guma, ničega', kaže Christop kojeg je šteta na usjevima koštala nekoliko stotina eura.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook