Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozljeda blizu stare ozljede kuka

Kerry slomio bedrenu kost, vratio se iz Ženeve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki državni tajnik John Kerry slomio je bedrenu kost desne noge u nezgodi na biciklu blizu švicarsko-francuske granice u nedjelju te su otkazani njegovi posjeti Madridu i Parizu i on se vraća u Sjedinjene Države, objavio je State Department.

"Državni tajnik će se u nedjelju vratiti u Boston i liječiti u Općoj bolnici Massachusettsa", rekao je glasnogovornik John Kirby. Nesreća se dogodila tijekom jutra u općini Scionzier u pokrajini Haute -Savoie (Visoka Savoja) odakle je Kerry (71) helikopterom prebačen u sveučilišnu bolnicu u Ženevi.

Pročitajte i ovo Švicarska na referendumu izglasala 13. mirovinu Važan korak za Švicarsku Izglasali uvođenje 13. mirovine: "Ovaj korak je velika prekretnica" Ilustracija U subotu Umirovljenici traže 13. mirovinu: O njihovu zahtjevu glasat će se na referendumu, hoće li tim putem i Hrvatska?

U nesreći nije sudjelovalo nikakvo vozilo i Kerry nije izgubio svijest, objavljeno je. "S obzirom da je ozljeda desnog bedra blizu mjesta prethodne operacije kuka, on će se vratiti danas u Boston kako bi se liječio u Općoj bolnici Massachusetts gdje radi liječnik koji ga je već operirao", objasnio je Kirby.

Očito je - Kina sve više ljuti SAD

Američki državni tajnik i iranski ministar vanjskih poslova Mohamad Džavad Zarif počeli su u subotu u Ženevi "intenzivne" razgovore u sklopu priprema za povijesni sporazum o iranskom nuklearnom programu do kraja lipnja.

Kerry je već u nedjelju trebao putovati za Madrid, a sljedeća postaja bio je Pariz, a sada su ti posjeti otkazani. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene