Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Kći muslimanskog svećenika ekstremna je samo u seksu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši zaručnik kćeri radikalnog muslimanskog svećenika Omara Bakrija nedavno je izjavio kako je ljepotica ekstremna jedino kada je u pitanju seks.

Youssef Sllassi tvrdi kako je izmoren znao dočekati jutro u društvu plesačice Yasmin Fostok.

Pročitajte i ovo Fra Stjepan Brčina Opleo i po muškarcima VIDEO Pogledajte govor franjevca: "Ona od sebe napravi mačku idola da pola sela trči za njom. Dečki, važno je da ste oprezni, da vam se svašta ne podvali" Marinko Golek Marinko Golek Tragično preminuo mladi svećenik, imao je samo 32 godine

'Bilo je to čak malo šokantno, vodili smo ljubav gotovo odmah', ispričao je Youssef koji se u međuvremenu razišao od Yasmin.

'Gurnula me na krevet i sa mene strgala odijeću i čarape. Ima nešto divlje u njoj, razlikovala se od svih mojih prijašnjih djevojaka', objasnio je. 

'Čupala me za kosu i cijelo vrijeme pukušavala dominirati. Vrlo je zahtjevna, sve je to za mene bilo novo. Ubrzo je seks s njom postao kao posao s punim radnim vremenom', ispričao je Youssef.

>> Radikalni muslimanski svećenik kćeri platio operaciju povećanja grudi

Tvrdi da je njegova bivša zaručnica odlična plesačica, no nikada se nije mogla pomiriti s činjenicom da ima manje grudi od ostalih djevojaka. 

Kaže da je procvjetala od sreće nakon plastične operacije kojom je povećala grudi za nekoliko brojeva, a koju joj je navodno platio otac iako se to krši s njegovim svjetonazorima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene