Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Radikalni muslimanski svećenik kćeri platio operaciju povećanja grudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za Yasmin Fostok, kćerku radikalnog muslimanskog svećenika Omara Bakrija Mohammeda, očekivali bi da slijedi njegova uvjerenja. No ona je odbacila radikalno shvaćanje islama, baš kao i većinu svoje odjeće.

Prsata plavuša zapravo radi kao toples plesačica. 26-godišnja samohrana majka otkriva svoje atribute po londonskim klubovima, putujući kao plesačica s grupom 'Ibiza Untouched'.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Slika nije dostupna 'Kći muslimanskog svećenika ekstremna je samo u seksu'

Stotine 'napaljenih' tinejdžera dolaze gledati kćer svećenika koji propovijeda o 'zapadnjačkoj raskalašenosti'.

Yasmin se očito dobro snašla u ulozi koju njen otac toliko osuđuje. 'Ne slažem se s njegovim stavovima. Živim svoj život i to je sve', rekla je.

Trenutno živi s trogodišnjim sinom u iznajmljenom stanu, a kao samohranoj majci, najamninu joj plaća država te prima i dječji doplatak.

Odrasla je kao predana muslimanka, te je kao tinejdžerica nosila veo preko lica. Školu je napustila s 16, a roditelji su joj dogovorili brak s Turčinom no par se na kraju razveo.

'Iako radim kao plesačica ne pričam puno o tome. Uglavnom ne plešem toples, ali ako je prostor osiguran ni to nije problem', dodala je Yasmin.

Jedan njezin prijatelj rekao je kako bi joj otac dobio srčani udar da je vidi na bini.

'Ako je sve to istina duboko sam potresen', rekao je Bakri te dodao kako je odgojena kao muslimanka no i dalje ima slobodnu volju da radi što želi.

'Razgovarao sam s njome i rekla mi je da sve to nije istina. Smatram da je posrijedi urota kojom se želi okaljati mene i ugled moje obitelji', dodao je.

No nedavno su njegove tvrdnje kako ne zna ništa o takvom životu svoje kćeri došla pod upitnik, kada se u medijima pojavila priča kako je osobno platio za operaciju povećanja njenih grudi.

Prema navodima iz britanskog The Suna, platio je 4000 funti za operaciju koja je lansirala Yasmin kao sekspilnu plesačicu.

'Njezin otac srami se njenog ponašanja no ona nikada ne bi postala plesačica da joj nije platio operaciju', rekao je jedan njen prijatelj za novine.

'Glumila je dobru djevojku, uvjeravajući ga da će je veće grudi učini boljom majkom kada doji dijete.'

'On se složio i čak osobno otišao u kliniku gdje je platio operaciju. Ostatak obitelji bio je protiv toga, no on je smatrao da je to u redu ako će joj pomoći da bude bolja majka' dodao je prijatelj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene